Ehdokaslistat HOK-Elannon vaaleihin sulkeutuivat-Kristillisdemokraateilla tuplasti enemmän ehdokkaita kuin viimeksi

8.2.2016 klo 12:03 Politiikka Samuli Rissanen

Kristillisdemokraatit HOK-Elannon vaaleihin täydellä 120 ehdokkaan listalla. Puolueen puheenjohtaja Sari Essayah uskoo, että ehdokasmäärän kasvu kertoo puolueen kiinnostavuudesta.

Kristillisdemokraatit lähtee kevään Suomen suurimman osuuskaupan HOK-Elannon edustajiston vaaleihin ensimmäistä kertaa täydellä 120 ehdokkaan listalla.

Kristillisdemokraattien ehdokaslistan iskulause on ”Lähipalveluja kotimaisin tuottein.”

Ehdokkaita on nyt yli kaksi kertaa enemmän ehdokkaita kuin edellisissä HOK-Elannon vaaleissa neljä vuotta sitten, jolloin Kristillisdemokraattien listalla oli 54 ehdokasta.

– Ehdokasmäärän näin suuri kasvu kertoo puolueemme kiinnostavuudesta ja että yhä useampi haluaa olla nimenomaan kristillisdemokraattien ehdokkaana vaaleissa, puolueen puheenjohtaja Sari Essayah iloitsee.

Kristillisdemokraattien vaikuttajista ehdokkaina ovat esimerkiksi kaikki nykyiset HOK-Elannon edustajiston jäsenet, alueen kansanedustaja sekä paljon nykyisiä ja entisiä kaupunginvaltuutettuja lähes kaikista HOK-Elannon alueen paikkakunnilta.

Sitoutumattomina ehdokkaina mukana ovat mm. oman valtuustoryhmän viime vuonna perustanut Helsingin kaupunginvaltuutettu Rene Hursti sekä Köyhien Asialla –puolueen puheenjohtaja Terttu Savola.

Kristillisdemokraattien nuorin ehdokas on 20-vuotias ja iäkkäin 83-vuotias. Kaikki ehdokkaat: TÄÄLLÄ.

Kristillisdemokraattien ehdokaslistan iskulause on ”Lähipalveluja kotimaisin tuottein.”

HOK-Elannon vaaleilla valitaan edustajiston 60 jäsentä ja yhtä monta varajäsentä neljäksi vuodeksi kerrallaan. Edustajisto on osuuskaupan ylin päättävä elin.

Vaalit järjestetään 18.-29.4.2016.

 

Ylös