Kristillisdemokraattien RoadShow käväisee myös eduskuntaryhmän kesäkokouksessa

30.8.2016 klo 15:03 Kotimaa Kristiina Kunnas

Kristillisdemokraattien RoadShown mainiosti teipattu auto näyttäytyy eduskuntaryhmän kokouksessa torstaina Kotkassa ja perjantaina Lappeenrannassa. RoadShow jatkuu lauantaina Tampereella.

Kristillisdemokraatit polkaisi täksi syksyksi näkymiskampanjan. Puoluetoimiston väki, kansanedustajat, puoluejohto sekä paikalliset valtuutetut osallistuvat tapahtumiin eri puolilla Etelä-Suomea. Missä puheenjohtaja Sari Essayah ei pääse mukaan, herättää pahvi-Sari hilpeää huomiota.

Tavoitteena on kohdata mahdollisimman paljon kansaa mutta myös aktivoida kuntavaaliehdokkaiden hankintaa. Kevään kuntavaalit ovat 9. huhtikuuta.

Poliitikkoja voi lähestyä kysymysten ja palautteen kera, ja samalla mitellä käsivoimiaan kämmenpuristus-laitteella. Kansa voi haastaa paikallispoliitikon tai puheenjohtaja Essayah’n käsivoimat.

RoadShow-auton kyljesssä hymyilee Essayah ja slogan muistuttaa, että Kristillisdemokraatit haluavat ja lupaavat Inhimillisempää otetta päätöksiin.

Viime lauantaina RoadShow vieraili Kirkkonummella ja Järvenpäässä.

– Tämä on hyvä juttu, juuri tällaista ilmettä KD kaipaa, kiitteli Kirkkonummen KD-aktiivi Petri Ronkainen.

– Menoa ja meininkiä, niitä tarvitaan, Ronkainen huomautti.

RoadShow jatkaa ensi lauantaina Tampereelle, jossa mukana on puheenjohtaja Sari Essayah. Lahdessa ollaan ensi viikon keskiviikkona 7. syyskuuta, lauantaina 10. syyskuuta puolestaan Espoonkeskuksen syysmarkkinoilla ja sunnuntaina 11. syyskuuta sekä Keravan Sirkusmarkkinoilla että Riihimäen Asematapahtumassa.

Mainiosti teipattu RoadShow-auto vierailee myös eduskuntaryhmän kesäkokouksessa Kotkassa tänä torstaina ja Lappeenrannassa perjantaina. RoadShow-auton kyljesssä hymyilee Essayah ja slogan muistuttaa, että Kristillisdemokraatit haluavat ja lupaavat Inhimillisempää otetta päätöksiin.

Kristillisdemokraattisen eduskuntaryhmän kesäkokouksen yhteydessä yleisötapahtumiin on vapaa pääsy. Kotkan torilla tapaaminen on torstaina klo 10–11 ja Lappeenrannan kauppatorilla lettutarjoiluineen perjantaina klo 11.15–12.15.

 

Katso kaikki RoadShow-tapahtumat täältä

 

Ylös