Sari Essayah tavattavissa Sievissä ja Ylivieskassa kuntavaalitapahtumissa

13.2.2017 klo 12:28 Politiikka Kristiina Kunnas

Kristillisdemokraattien puheenjohtaja, kansanedustaja Sari Essayah on tänään maanantaina Kalajoella, Sievissä ja Ylivieskassa.

Sari Essayah tapasi kansaa Kalajoen Halpa-Hallilla aamupäivällä. Aamulla hän hän kävi tervehtimässä afgaanipakolaisia Kalajoen Kristillisellä Opistolla.

Kalajoella kaupunginvaltuutettu Veli Ainali ja muut aktiivit olivat puheenjohtaja Essayah’n seurassa. Paikallislehti Kalajokilaakso seurasi Essayah’n vierailua.

Iltapäivällä klo 14.45–15.30 Essayah on tavattavissa Sievissä. K-Marketin kävijät pääsevät tapaamaan helposti lähestyttävää puheenjohtajaa.

Ylivieskassa on yleisötilaisuus Kulttuurikeskus Akustiikassa illansuussa klo 16-18.

KD-Lehti tavoitti puheenjohtajan auton ratista.

– Olen juuri ajamassa Kalajoelta kohden Ylivieskaa.

Essayah tapaa tänään sekä Ylivieskan kaupunginjohtajan että Sievin kunnanjohtajan.

Puheenjohtajan ääni on innokas, sillä hän haluaa uskoa loppukiriin. Ehdokkaiden hankintaan on aikaa vielä viisitoista vuorokautta.

– Tilaisuuksiin tulee sekä KD:n ehdokkaita ja aktiiveja että muuta kiinnostunutta yleisöä.

Ylivieskatalon Akustiikassa on iso yleisötilaisuus. Kristillisdemokraattien Ylivieskan kaupunginvaltuutettu Ulla Lehtikangas järjesti Sari Essayah’lle tapaamisen myös kaupunginjohtajan sekä kaupunginvaltuuston ja -hallituksen puheenjohtajien kanssa.

Akustiikan tilaisuudessa klo 16–18 on myös kahvitarjoilu.

Ylivieskassa on vireä KD-toiminta, paikallisosastoon kuuluvat myös Alavieska ja Sievi. Alavieskan KD-valtuutettuna toimii Simo Kähtävä.

– Sievissä ehdokkaana on Sointu Harju. Tarvitsemme Ylivieskaan että moneen muuhunkin Pohjois-Pohjanmaan kuntaan vielä kunnon loppukirin ehdokasasettelussa ja joillakin paikkakunnilla myös vaalilittoneuvotteluissa, Essayah kertoo.

Puheenjohtajan ääni on innokas, sillä hän haluaa uskoa loppukiriin. Ehdokkaiden hankintaan on aikaa vielä viisitoista vuorokautta.

– Nyt kaikki mukaan vastuutalkoisiin. Valtuustojen koot ovat pienentyneet – meitä ja teitä kaikkia tarvitaan Kristillisdemokraattien tueksi, Essayah vetoaa.

 

Sari Essayah vierailulla maanantaina 13. helmikuuta:

• Sievi, K-Market klo 14.45-15.30
• Ylivieska, yleisötilaisuus Kulttuurikeskus Akustiikassa, Koulukatu 2, klo 16–18
Juttua korjattu klo 15.30 ja poistettu toimittajan saama virheellinen käsitys, että kaupunginvaltuutettu Ulla Lehtikangas olisi ollut estynyt. Lehtikangas ilman muuta osallistuu Akustiikan KD-tilaisuuteen koko ajaksi.
Ylös