Vientiteollisuudessa 23 000 kesätyöpaikkaa

20.3.2017 klo 09:56 Uutiset KD Lehti

Keskeiset vientialat – kemia, metsä ja teknologia – tarjoavat työssäoppimis-, harjoittelu- ja kesätyöpaikkoja opiskelijoille sekä koululaisille eri puolilla Suomea.

Kemianteollisuuden, metsäteollisuuden ja teknologiateollisuuden yritykset tarjoavat tulevana kesänä arviolta 23 000 kesätyöpaikkaa. Vientiteollisuus pitää tärkeänä, että mahdollisimman monet nuoret pääsevät kiinni työelämään. Tähän harjoittelu- tai kesätyöpaikka on usein ensimmäinen askel.

Tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle nuorelle ja opiskelijalle tilaisuus tutustua työhön teollisuudessa.

Yrityksille kesätyö- ja harjoittelupaikkojen tarjoaminen on erinomainen tilaisuus huolehtia siitä, että opiskelijat saavat tarvitsemaansa kokemusta, ja että kiinnostusta ja osaamista teollisuuden töihin löytyy jatkossakin.

Kokonaisuudessaan teollisuus työllistää suoraan ja välillisesti lähes miljoona suomalaista.