Essayah ja Östman Washingtoniin rukousaamiaiselle

31.1.2015 klo 12:00 Ulkomaat

Sari Essayah ja Peter Östman osallistuvat ensi torstaina kansalliselle rukousaamiaiselle Yhdysvalloissa.

Muita Washington DC:ssä pidettävään tilaisuuteen lähtijöitä ovat kansainvälisen First Step Forum -rauhanjärjestön johtaja Johan Candelin Kokkolasta, KD.n espoolaisvaltuutettu Antero Laukkanen sekä Suomen kansallisen rukousaamiaisyhdistyksen hallituksen jäsen Kristiina Drotar.

Torstaiaamun rukousaamiaisen lisäksi järjestetään useita ihmisoikeuksia koskevia seminaareja. Muun muassa First Step Forumin jäsenet Candelin ja KD:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Östman vierailevat ihmisoikeusorganisaatio Robert F. Kennedy Center for Justice and Human Rightsissa, joka toimii toteuttaakseen Kennedyn unelman oikeudenmukaisesta ja rauhanomaisesta maailmasta.

Rukousaamiainen huipentuu presidentti Barack Obaman puheeseen torstaiaamuna.

Rukousaamiainen järjestetään joka vuosi helmikuun ensimmäisenä torstaina Washington DC:ssä. Presidentti Eisenhowerin yksinäisyys synnytti kansallisen rukousaamiaisen Washington DC:ssä. Yhä, 62 vuotta myöhemmin, kokoontuvat poliitikot ja johtajat, naiset ja miehet eri puolilta maailmaa yhteen keskustelemaan ja rukoilemaan yhdessä.

Kongressin jäsenet USA:sta toimivat isäntinä poliitikoille ja johtajille yli 140 maasta. Rukousaamiainen huipentuu presidentti Barack Obaman puheeseen torstaiaamuna.

 

 

Ylös