KD Nuorten Agora-akatemia panosti viiteentoista eri opettajaan

12.8.2015 klo 20:15 Politiikka KD Lehti

– Hienoa, että KD Nuoret panostaa niin paljon tapahtumaan, jonka tarkoitus on yksilön sisäisen palon syttyminen ja paikan löytäminen yhteiskunnasta.

– Agora-akatemiaan osallistuminen ei vaadi minkään järjestön jäsenyyttä eikä poliittista taustaa, iloitsee Rosa Siliämaa Tampereelta.

Akatemia oli juuri sitä mitä luvattiinkin: tiedon jakamista, haastamista ja tukemista.

Rosa Siliämaa huomauttaa, että panostuksen laadusta kertoo jotain se, että Agorassa oli vain neljä oppilasta, mutta opettajia 15.

Agora järjestettiin viikonlopun mittaisena koulutuksena Suomenlinnassa. Kristillisdemokraattien nuorisojärjestö KD Nuoret järjesti tapahtuman kolmannen kerran.

– Akatemia oli juuri sitä mitä luvattiinkin: tiedon jakamista, haastamista ja tukemista. Aivopesu loisti poissaolollaan. Päällimmäinen tunne viikonlopusta on kiitollisuus.

– Tämä panostus tulee varmasti tukemaan meitä vuosienkin päästä. Agoran ajatuksessa on jotain hyvin keskeistä. Mielestäni se on juuri sitä mitä yhteiskunta ja pieni tyttö Tampereelta tarvitsevat! Rosa Siliämaa kiittää.

 

KD Nuorten Agora-akatemian mediaosiossa opiskelijat saivat tehtäväkseen kirjoittaa uutisia viikonlopusta. Agora-juttujen kirjoittajat ovat Grace Hoffren, Nelli-Maria Rantala, Rosa Siliämaa ja Jenny Uski.
Ylös