Milla Kalliomaa on Mannerheimin Lastensuojeluliiton uusi pääsihteeri

19.11.2015 klo 10:19 Kotimaa Samuli Rissanen

Milla Kalliomaa on valittu Mannerheimin Lastensuojeluliiton uudeksi pääsihteeriksi. Hän aloittaa tehtävässä 1.1.2016.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton hallitus valitsi kasvatustieteiden maisteri Milla Kalliomaan liiton uudeksi pääsihteeriksi.

Hallitus painotti valinnassa ennaltaehkäisevän lastensuojelutyön tuntemusta, laaja-alaista näkemystä yhteiskunnallisista kysymyksistä, monipuolisia yhteistyöverkostoja, näyttöjä tuloksellisesta johtamistyöstä sekä järjestötyön tuntemusta.

Milla Kalliomaa seuraa tehtävässään Mirjam Kallandia, joka siirtyi helmikuussa 2015 Helsingin yliopiston Social- och kommunalhögskolanin rehtoriksi.

Kalliomaa on jo toiminut 1.2.2015 lähtien liiton vt. pääsihteerinä. MLL:n järjestöjohtajana hän on ollut vuodesta 2003 lähtien ja vastannut muun muassa vapaaehtoistoiminnan ja järjestötyön kehittämisestä sekä lapsiperheiden kotipalvelun valtakunnallisesta johtamisesta.

Kalliomaalla on yhteensä 19 vuoden kokemus järjestöjohtamisesta. Hän on aiemmin toiminut useita vuosia myös MLL:n luottamustehtävissä sekä Lahden kaupunginvaltuutettuna.

Vuosina 1997-2002 hän toimi Kristillisdemokraattien puoluesihteerinä.

Mannerheimin Lastensuojeluliitto on avoin kansalaisjärjestö, joka edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia.

MLL:n vuoteen 2024 ulottuvassa visiossa Suomi on lapsiystävällinen yhteiskunta, jossa lapsen etu asetetaan etusijalle ja jossa lapset ja nuoret voivat hyvin.

 

 

 

 

Ylös