Kristityt maanviljelijät verkostoituvat-yhteiskristilliset viljelijäpäivät pidetään Ähtärissä

29.9.2016 klo 08:00 Kotimaa Samuli Rissanen

Ähtärissä järjestetään marraskuussa yhteiskristilliset viljelijäpäivät teemalla Tulevaisuus ja toivo. Tarkoituksena on koota yhteen maanviljelijöitä kaikkialta Suomesta tutustumaan toisiinsa, rohkaistumaan sekä rukoilemaan yhdessä.

Kristityt viljelijät ovat alkaneet viime vuosien aikana kokoontua yhteen useissa Euroopan maissa. Suomessa Pohjanmaan rannikolla on ollut pienimuotoisia tapaamisia, ja haaveena on, että viljelijöiden verkosto laajenisi koko maahan.

Viljelijäpäivien vieraana ja pääpuhujana on sveitsiläinen pastori Andreas Keller, joka johtaa omassa maassaan laajaa viljelijöiden yhteyttä

Yhteiskristilliset viljelijäpäivät pidetään Ähtärissä, Honkiniemen leirikeskuksessa 11. – 13. marraskuuta 2016.

Viljelijäpäivien vieraana ja pääpuhujana on sveitsiläinen pastori Andreas Keller, joka johtaa omassa maassaan laajaa viljelijöiden yhteyttä. Sveitsissä kokoontuu kodeissa noin 200 rukouspiiriä ja lisäksi järjestetään alueellisia ja valtakunnallisia tapahtumia.

Viikonlopun aikana kuullaan terveisiä myös Ruotsista, missä on jo 30 vuoden ajan toiminut kristittyjen viljelijöiden järjestö Kristna Bönder.

Viljelijäpäivien ohjelmassa on opetusta, rukousta, ylistystä sekä aikaa tutustumiseen ja yhdessäoloon. Tapahtumassa käytetään niin suomen, ruotsin kuin englanninkin kieltä, jotka kaikki tulkataan. Lapsille järjestetään omaa ohjelmaa opetusten ajaksi.

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet löytyvät internetsivuilta kristitytviljelijat.fi.

Ylös