Laulaja-lauluntekijä Juha Tapio on Suomen Lions-liiton valtakunnallinen Hyväntekijä 2016

8.10.2016 klo 08:29 Politiikka KD Lehti

Suomen Lions-liitto on nimennyt vuoden valtakunnalliseksi Hyväntekijäksi 2016 laulaja-lauluntekijä Juha Tapion.

Tunnustuksen perusteina ovat Suomen suosituimpiin lukeutuvan artistin merkittävä julkinen tuki lionien vapaaehtoistyölle Punainen Sulka 2017 -kampanjan kautta sekä hänen vaikutuksensa inhimillisten arvojen ja yhteisen hyvinvoinnin puolesta.

Juha Tapio lahjoittaa huomattavan osan Helsingissä 3. joulukuuta järjestettävän, Sinun vuorosi loistaa-kiertueen päättävän Hartwall Arenan konserttinsa tuotosta Punainen Sulka 2017 -kampanjalle.

Kampanjan tavoitteena on ensi kesäkuun loppuun mennessä koota Suomen itsenäisyyden juhlavuoden 2017 kunniaksi viisi miljoona euroa ja 2017 todellista tekoa nuorten hyväksi kotimaassa.

– Halusin panna paukkuja juuri Punaiseen Sulkaan ja nuorten tukemiseen täällä kotimaassa. Usein on vaikeaa nähdä, että tässä lähelläkin on ihmisiä, jotka tarvitsevat apua tukea ja kannustusta, hän muistuttaa.

Juha Tapio kiittää tunnustuksesta ja kokee sen suurena kunniana, mutta myöntää sen samalla hämmentävän.

– Olen tutustunut vapaaehtoistyössä valtavaan määrään ihmisiä, jotka tekevät siellä vuodesta toiseen pyyteettömästi hyvää eivätkä koskaan saa julkista tunnustusta siitä. Heille haluan omistaa tämän palkinnon, hän sanoo.

 

Ylös