Linnanmäki hakee yli 600 hupimestaria kaudelle 2017

11.1.2017 klo 22:29 Kotimaa KD Lehti

Linnanmäen Huvipuistoa pyörittävä Lasten Päivän Säätiö rekrytoi yli 600 kausityöntekijää.

Helsingin hauskimman kaupunginosan hupimestareiksi haetaan esimerkiksi kioski- ja ravintolatyöntekijöitä, järjestyksenvalvojia, lipunmyyjiä, pelimyyjiä sekä laitetyöntekijöitä.

Linnanmäen Huvipuisto on työympäristönä iloinen ja ainutlaatuinen. Henkilöstön vahvan yhteishengen aistivat myös asiakkaat. Linnanmäki on yksi merkittävimmistä nuorten kesätyöllistäjistä pääkaupunkiseudulla.

Linnanmäen hupimestareiden hakuaika alkoi 9. tammikuuta. Hakemuksia odotetaan edellisten vuosien tapaan useita tuhansia.

Linnanmäen hupimestareiden hakuaika alkoi 9. tammikuuta. Hakemuksia odotetaan edellisten vuosien tapaan useita tuhansia. Monelle työntekijälle Linnanmäki on elämän ensimmäisiä kosketuksia palkkatyöhön, mutta myös kaiken ikäisiä työntekijöitä toivotaan kesän hupimestareiden joukkoon, joskin alaikäraja on lähtökohtaisesti 18 vuotta.

– Haemme huvipuistoon iloisen asiakaspalveluasenteen henkilöitä, jotka pyrkivät takaamaan jokaisella asiakkaallemme ikimuistoisen ja huolettoman huvipuistopäivän. Samalla tarjoamme hupimestareillemme monipuolista työkokemusta sekä mahdollisuuden kehittyä kanssamme, sillä huvipuistoon valittavista kausityöntekijöistä noin puolet on työskennellyt Linnanmäellä myös aikaisempina kesinä, Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin kuvailee.

Hupimestarit pääsevät myös heittäytymään työssään aikaisempaa enemmän, sillä huvipuiston teemaviikot Kevätkarnevaali, iik!week sekä Valokarnevaali ovat tuoneet mukanaan mahdollisuuden teemapukeutumiseen ja erilaisiin esiintymisiin.

Hakuaika Linnanmäen hupimestariksi 9.-29.1.2017
Lisätietoa kausitehtävistä: www.linnanmaki.fi/rekrytointi

 

Ylös