Kristillisdemokraattien Puoluepäivä torstaina Ylessä – KD näkyy ja kuuluu aamusta iltaan

15.3.2017 klo 13:55 Politiikka Kristiina Kunnas

Kristillisdemokraattien vuoro Ylen suureen Puoluepäivään osui torstaille. Tällä viikolla alkaneet puoluepäivät starttasi Kokoomus tiistaina ja SDP keskiviikkona. Huomenna torstaina KD näkyy kaikissa Ylen välineissä.

Puoluepäivän aikana Ylen eri välineissä pureudutaan puolueen vaaliteemoihin, ehdokkaisiin ja näkemyksiin kuntavaalikysymyksistä. Puoluepäivä näkyy aamusta iltaan verkossa, tv:ssä ja radiossa. Kristillisdemokraattien vuoro on torstaina 16. maaliskuuta.

Ylen puoluepäivät näkyvät ja kuuluvat televisiossa, radiossa ja verkossa heti aamusta alkaen. Kannattaa siis seurata maakuntaradiota, Aamu-TV:tä, Yle Radio 1:n Ykkösaamua sekä Radio Suomen Ajantasaa.

Kristillisdemokraatit täyttävät studion torstai-iltana, kun on puheenjohtaja Sari Essayah’n vuoro pitää puhe ja päästä tentittäväksi.

Päivä huipentuu Helsingin Pasilassa klo 20 alkavaan lähetykseen (TV1), jossa kuullaan puolueen puheenjohtajan puhe yleisölle (n. 8 min). Petteri Orpo ei onnistunut tiistain, Kokoomuksen Puoluepäivänä, pitämään puheensa kestoa aivan aisoissa. Yleisössä olleet kokoomuslaiset arvioivat puhetta ja asiantuntijat ruotivat sitä.

Kristillisdemokraatit täyttävät studion torstai-iltana, kun on puheenjohtaja Sari Essayah’n vuoro pitää puhe ja päästä tentittäväksi.

Uutisten jälkeen klo 21 – 21.45 on varsinaisen puheenjohtajatentin vuoro. Sekin tehdään live-yleisön edessä.

Yle esittelee tiistaista 14. maaliskuuta alkaen joka tiistai, keskiviikko ja torstai yhden kuntavaaleihin valmistautuvan eduskuntapuolueen siihen asti, että kaikki kahdeksan puoluetta ovat saaneet oman päivänsä. Puolueiden järjestys on arvottu. Kristillisdemokraateille siis osui arvonnassa torstai 16. maaliskuuta.

Aamu-tv:ssä on KD-vieras kello 7.15, ja Yle Radio 1:n Ykkösaamussa vierailee Kristillisdemokraattien edustaja.

KD:n Puoluepäivä Ylessä huipentuu puheenjohtaja Sari Essayah’n suoraan tv-puheeseen kello 20 ja kello 21 jälkeen alkavaan puheenjohtajatenttiin TV1:ssä.

Puolueet ovat esillä Ylen Puoluepäivinä myös Ylen Radio Suomen alueellisissa lähetyksissä ja Svenska Ylen uutis- ja ajankohtaislähetyksissä.

 

Ylös