Helsingin kaupunginvaltuutettu Mika Ebeling kampanjoi eduskuntavaaleissa sanan- ja uskonnonvapauden puolesta

26.2.2019 klo 10:33 Politiikka Samuli Rissanen

– Sanan ja uskonnonvapaus ovat vaarassa, eduskuntaan pyrkivä kristillisdemokraattien Helsingin kaupunginvaltuutettu Mika Ebeling sanoo.

Helsingin pitkäaikainen kaupunginvaltuutettu ja kristillisdemokraattien eduskuntavaaliehdokas Mika Ebelingin mukaan länsimainen sanan- ja uskonnonvapaus ovat vakavassa vaarassa.

– Kaikkien sananvapautta ei enää pidetä loukkaamattomana, sanan- ja uskonnonvapausloukkaukset ovat arkipäivää. Erityisesti nämä sananvapausloukkaukset kohdistustuvat konservatiivisiin kristittyihin ja Suomen rajoja puolustaviin kansallismielisiin

– Kaikkien sananvapautta ei enää pidetä loukkaamattomana, sanan- ja uskonnonvapausloukkaukset ovat arkipäivää. Erityisesti nämä sananvapausloukkaukset kohdistustuvat konservatiivisiin kristittyihin ja Suomen rajoja puolustaviin kansallismielisiin, hän sanoo.

– Tässä vakavassa tilanteessa olen valinnut vaalikampanjani teemaksi ”Sanan- ja uskonnonvapauden puolesta”.

Ebeling avaa eduskuntavaalikampanjansa tänään 26.2. klo 18 Helsingin Kansanlähetyksen Toimintakeskuksessa, Alppitalossa.

Tilaisuudessa asiantuntijapuheenvuoron käyttää Juha Ahvio. 150:lle ensimmäiselle on tarjolla Ahvion kirjaa ”Sananvapaus uhattuna Suomessa”.

Ylös