Konservatiivi-blogisivusto avautunut – ”Rinteen vasemmistolainen hallitus ajaa Suomea koti punaisen hämärän maata”

4.10.2019 klo 19:53 Politiikka Kristiina Kunnas

Konservatiivi-blogisivuston kirjoittajiin kuuluu joukko konservatiivisia miehiä. Konservatiivi.fi on osa Kristillisdemokraattien miesverkoston ulospäin näkyvää toimintaa. – Kannattajiamme on imuroitu muihin puolueisiin, muistuttaa puoluesihteeri Asmo Maanselkä.

Konservatiivi -blogi edistää konservatiivista ajattelua Suomessa, aloittaa uusi sivusto esittelynsä.

– Rinteen vasemmistolainen hallitus on ajamassa Suomea kohti punaisen hämärän maata, jossa yrittäjyys, sananvapaus ja konservatiiviset arvot ovat uhattuina, esittely jatkaa.

Sivuston kirjoittajat koostuvat useista niin politiikassa kuin sen ulkopuolella toimivasta henkilöstä, joita yhdistää yhteinen halu kirjoittaa siitä mistä vaietaan ja siitä mistä tarpeeksi ei kirjoiteta.

– Punaisen postmarxilaisen aatteen takana on postmoderni filosofia, jossa maailmaa tarkastellaan dekonstruktionistisesti erilaisilla ’jälki’- tai ’post’-etuliitteellä varustettuja suuntauksilla, kuten jälkistrukturalismi, postmarxismi ja postfeminismi. Postmoderni skeptismi toteutuu yhteiskunnassa usein arvorelativismina tai nihilisminä.

– Tämän hölynpölyn vastineeksi Konservatiivi -blogi esittelee konservatiivisia ajattelijoita ja ajatuksia yhteiskunnan eri osa-alueilta. Heitä edustavat esimerkiksi brittiläinen Sir Roger Scruton ja kanadalainen Jordan B. Peterson. Heidän filosofiansa päämääränä on antaa ihmisille toivoa ja toimintaperiaatteita, joilla selvitä kaoottisessa maailmassa.

Kristillisdemokraattien puoluesihteeri Asmo Maanselkä kertoo, että Konservatiivi.fi on osa KD-miesverkoston ulospäin näkyvää toimintaa,.

– Sillä pyrimme saavuttamaan uusia ryhmiä myös puolueen äänestäjiksi. Se antaa äänen miehille, joilla on mielipide, erityisesti konservatiivinen sellainen. Kyse on kansalaistoiminnasta, jota puolue ei kontrolloi eikä sensuroi.

KD on kuitenkin EVA:n liberaalimittarinkin mukaan konservatiivin koti, sitä tämän blogin on tarkoitus vahvistaa.

– Vastaavia muiden puolueiden kannattajien blogialustoja on pilvin pimein. Juuri nämä ovat imuroineet kannattajiamme muihin puolueisiin kuten perussuomalaisiin, Maanselkä harmittelee.

– KD on kuitenkin EVA:n liberaalimittarinkin mukaan konservatiivin koti, sitä tämän blogin on tarkoitus vahvistaa.

Maanselkä lähettää kiitokset puolueen 2. varapuheenjohtajalle Viljami Haavistolle, joka on myös KD Nuorten pääsihteeri.

– Kiitän varapuheenjohtaja Viljami Haaviston innokkuutta ja vastuunkantoa tämän hankkeen nopeassa eteenpäinviemisessä.

– Haavisto saa diktatorisesti päättää mitä julkaistaan ja kuka julkaisee. Hän päättää, miten jokin teema sopii blogin yleiseen ajatukseen ja miten jokin puolestaan ei.

 

Katso lisää täältä

konservatiivi.fi

 

Ylös