Essayah ja Östman jakavat kasvosuojuksia Tikkurilan uudella torilla lauantaina puoliltapäivin – KD:n puoluehallitus kokoustaa Vantaalla

15.8.2020 klo 08:41 Politiikka Kristiina Kunnas

Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Sari Essayah ja 1. varapuheenjohtaja Peter Östman jakavat tänään lauantaina kasvosuojaimia Tikkurilan uudella torilla kaupungintalon vieressä puolen päivän aikaan. Toritapahtumassa on tavattavissa myös vantaalaispäättäjiä.

Kristillisdemokraattien syksy käynnistyy lauantaina 15. elokuuta puoluehallituksen kokouksella Vantaan Tikkurilassa. Osa edustajista on paikalla fyysisesti, mutta kokoukseen on mahdollista osallistua myös etänä. Puoluehallituksen kokous pidetään Vantaan kaupungintalolla Tikkurilassa.

Kansanedustajat Sari Essayah ja 1. varapuheenjohtaja Peter Östman jakavat parisataa kasvosuojainta toritapahtumassa kaupungintalon vierellä. He ovat tavattavissa klo 12–13, mutta toritapahtuma alkaa jo klo 11.

Essayah ja Östman ovat tavattavissa Tikkurilan kaupungintalon vierellä klo 12–13, mutta toritapahtuma alkaa jo klo 11.

Puolueet ovat menossa kohden ensi huhtikuun kuntavaaleja erikoisessa tilanteessa, sillä korona on ravisuttanut koko maata ja talouden näkymät ovat hyvin epävarmat.

– Pidetään Suomen talous käynnissä,  itsemme terveinä ja nujerretaan koronavirus yhdessä, kannustaa puoluesihteeri Asmo Maanselkä.

– Tikkurilan uudella torilla kaupungintalon vieressä pääsee keskustelemaan koronasta, EU-tukipaketista ja taloudesta, Maanselkä lupaa.

Ylös