– Työllisyyden kohtaanto-ongelma kuriin Tampereella ja talous kuntoon kestävälle pohjalle, Tampereen valtuustoon tähtäävä Antto Hautamäki sanoo

2.3.2021 klo 10:05 KD toimii Samuli Rissanen

Tamperelainen Antto Hautamäki toivoo, että korona-ajan aiheuttamat menetykset kohdistuvat oikeudenmukaisesti, samoin kuin kunnan mahdollisesti tekemät ilmastotoimet.

Kristillisdemokraattien listalta Tampereen valtuustoon tähtäävän Antto Hautamäen mukaan työllisyyden kohtaanto-ongelma on saatava kuriin Tampereella ja talous kuntoon kestävälle pohjalle.

– Minulle on myös tullut työttömyys valitettavan tutuksi, Tälläkin hetkellä etsin töitä, vaikka ala huutaa työvoimapulaa, hän kertoo.

Pirkanmaan Vehreämpi huominen – kanpanja on ollut osastoltamme hyvä veto

Talouden osalta hänen tavoitteenaan on niin ikään, että korona-ajan aiheuttamat menetykset kohdistuvat oikeudenmukaisesti, samoin kuin kunnan mahdollisesti tekemät ilmastotoimet.

Huolenaiheena Hautamäellä on aidon samanarvoisuuden toteutuminen yleisesti; esimerkiksi koulutuksessa erityistä tukea tarvitsevien oppilaiden tulee saada oikea tuki.

– Minusta täytyisi muistaa aitojen erityiskoulujen hyödyt, hän sanoo.

Lähellä sydäntä ovat myös kaupungin viheralueverkostot sekä muut luontoon liittyvät asiat. Pirkanmaan Vehreämpi huominen – kanpanja on ollut osastoltamme hyvä veto, hän kehaisee.

– Viestitetään luonnosta positiivisen lähestymisen kautta.

Antto Hautamäki

Asuinkunta: Tampere

– 42-vuotias diplomi-insinööri. Ohjelmistokehittäjä(Koodaaja).

– Toimii oman lähikirkon aluefoorumin jäsenenä, on aktiivi Tuomasmessun kävijä ja partiolainen.

– Harrastaa partiota sekä piiri- että lippukuntatasolla.

Ylös