KD:n Lapin piiri esittää Pirkka Aaltoa puolueen varapuheenjohtajaksi – Aalto on biologi ja Kemijärven kaupunginvaltuutettu

6.5.2021 klo 12:41 Henkilöt Kristiina Kunnas

Lapin Kristillisdemokraatit ehdottaa Pirkka Aaltoa puolueen varapuheenjohtajaksi. Aalto on Kemijärven kaupunginvaltuutettu ja toiminut aikanaan Lapin KD-piirin puheenjohtajana.

Kristillisdemokraattien Lapin piirin kevätkokous esittää Pirkka Aaltoa puolueen varapuheenjohtajaksi. Puoluekokous valitsee puheenjohtajiston elokuun lopulla. Puoluekokous 27.–28. elokuuta pidetään kautta aikain ensimmäistä kertaa etäyhteyksin.

Etäkokouksena järjestettiin myös Lapin piirin kevätkokous. Varapuheenjohtajakisaan esitetty Pirkka Aalto on biologian ja maantiedon lehtorina työskentelevä kemijärveläinen pitkäaikainen kaupunginvaltuutettu. Hän on toiminut aikaisemmin KD:n puoluehallituksessa ja puoluevaltuustossa sekä Lapin piirin puheenjohtajana.

Varapuheenjohtajakisaan esitetty Pirkka Aalto on biologian ja maantiedon lehtorina työskentelevä kemijärveläinen pitkäaikainen kaupunginvaltuutettu.

Puoluevaltuuston jäseneksi Lapin piiri esittää Riitta-Maija Hokkasta Rovaniemeltä ja varajäseneksi Sari Aikiota Sodankylästä.

– Olen luottavainen tulevissa kuntavaaleissa, sillä Kristillisdemokraateilla on Lapissa kasassa enemmän ehdokkaita kuin edellisissä vaaleissa. Toimivia vaaliliittoja on solmittu monissa kunnissa, kertoo piirin puheenjohtaja Outi Kurkela.

Kevätkokouksessa poliittisen tilannekatsauksen piti puolueen puheenjohtaja Sari Essayah.

Ylös