Räsänen kiertää maakunnissa-huomenna Etelä-Pohjanmaalla!

30.3.2015 klo 09:53 Politiikka Samuli Rissanen

Kristillisdemokraattien puheenjohtaja, sisäministeri Päivi Räsänen kiertää KD-piirejä vielä ennen vaaleja sen minkä ehtii. Viikonloppuna hänet tapasi Keski-Suomesta, huomenna Pohjanmaalta.

Räsänen tapasi lauantaisella Keski-Suomen kierroksellaan äänestäjiä Jämsän torilla, Äänekoskella tavaratalon aulassa ja Jyväskylässä kävelykadulla. Kierros päättyi Nikolainsalissa  Jyväskylässä pidettyyn yleisötilaisuuteen, jossa paikalla olleet KD-ehdokkaat pääsivät Piia Flink-Liimataisen kiperään vaalitenttiin.

Räsänen ja joukko piirin KD-ehdokkaita on tavattavissa Kauhajoen S-marketilla klo 14-14.30 ja Seinäjoen Epstorilla klo 15.15-16

Huomenna tiistaina Räsänen suuntaa Etelä-Pohjanmaalle. Hän kampanjoi KD:n Vaasan vaalipiirin ehdokkaiden kanssa Kauhajoella ja Seinäjoella. Räsänen ja joukko piirin KD-ehdokkaita on tavattavissa Kauhajoen S-marketilla klo 14-14.30 ja Seinäjoen Epstorilla klo 15.15-16. Mukana ehdokkaista ovat ainakin eduskuntaryhmän puheenjohtaja Peter Östman, KD:n Etelä-Pohjanmaan piirin puheenjohtaja Kimmo Rantanen, perusturvajohtaja Helena Lahtinen ja yrittäjä Kauko Turunen.

 

 

Ylös