Sarin sisujuomaa jaossa Naisten Kympillä – Sari Essayah itse juomapisteellä

29.5.2016 klo 13:26 Uutiset Kristiina Kunnas

Naisten Kympin reitin varrella on tarjolla Sari Essayah’n nimikoimaa Sarin sisujuomaa. Suomen suurimman naisten liikuntatapahtuman lenkki on juuri meneillään Helsingin maisemissa.

KD:llä on oma juottopiste Naisten Kympillä. Tarjolla on Sari Essayah’n mukaan nimikoitua Sarin sisujuomaa.

Sari Essayah on aktiiviliikkuja, joka on osallistunut lukuisia kertoja Kympin lenkkiin. Tällä kertaa mukana hän on itse juomapisteellä. Hänet tietenkin muistetaan myös kävelymestarina. Sari saavutti kymmenen kilometrin kävelyssä kultaa sekä maailmanmestaruuskisoissa 1993 että Helsingin euroopanmestaruuskisoissa 1994.

Naisten Kympin lenkillä ovat muiden muassa KD Naisten puheenjohtaja Tiina Tuomela sekä toiminnanjohtaja Hanna-Kaisa Simojoki.

Ei sovi kuitenkaan unohtaa miesten panosta naisten hyvinvointiin.

Ei sovi kuitenkaan unohtaa miesten panosta naisten hyvinvointiin. Juomapisteellä on kaksi Mikkoa, järjestöpäällikkö Mikko Rekimies sekä Espoon KD-paikallisosaston varapuheenjohtaja Mikko Kiuttu, joka myös jakaa voimahaleja.

NAISTEN KYMPPI

Naisten Kymppi on Suomen suurin naisten liikunta- ja hyvinvointitapahtuma, joka sai alkunsa jo vuonna 1984, kun kuusi naista sai idean järjestää naisille suunnatun, rennon juoksutapahtuman. Vuonna 2016 Naisten Kymppi laajeni ensi kertaa kaksipäiväiseksi tapahtumaksi. Pääpaino on edelleen tutussa sunnuntain tapahtumapäivässä, ja varsinainen lenkki järjestetään sunnuntaina 29.5., jo 33. kerran.

 

 

Ylös