Espoon Kristillisdemokraatit järjesti iltamat – päätähtinä Sari Essayah ja Antero Laukkanen

2.6.2016 klo 14:58 Kotimaa Kristiina Kunnas

Kesäkuun ensimmäinen päivä oli ihanimmillaan, kun KD Espoo järjesti Matinkartanolla iltamat Sari Essayah’n ja Antero Laukkasen kanssa.

Kutsujana kesäiltamiin oli Kristillisdemokraattien Espoon valtuustoryhmä. Kansanedustaja Antero Laukkanen on espoolaisvaltuutettu. Iltamavieraana oli myös puolueen puheenjohtaja Sari Essayah, joka piti poliittisen katsauksen.

Iltamat tarjosi sekä asiaa että viihdettä. Tarjolla mahtavan kesäpäivän ja politiikan sisällön lisäksi oli grilliherkkuja, salaattia ja jäätelöä.

– Iltamiin tuli viitisenkymmentä aikuista. Lapsetkin olivat lämpimästi tervetulleita, ja heitä tulikin ainakin 15. Yhdessäolo oli rentoa, tutustumista ja grillailemista, KD Espoon paikallisosaston puheenjohtaja Kristiina Drotár kertoo.

Iltamat tarjosi sekä asiaa että viihdettä. Tarjolla mahtavan kesäpäivän ja politiikan sisällön lisäksi oli grilliherkkuja, salaattia ja jäätelöä.

– Lapset pääsivät kirmaamaan kauniissa puutarhassa ja parasta taisi olla se, että pari jäätelötätiä laati kaikille annokset kunkin toivomuksen mukaan, Drotár sanoo.

– Puolueen puheenjohtaja Sari Essayah innosti kaikkia kohti kuntavaaleja. Myös ehdokashakemuksia jätettiin, mikä on tietenkin osastomme näkökulmasta hieno asia, iloitsee Espoon paikallisosaston varapuheenjohtaja Mikko Kiuttu.

Kiuttu myös haastatteli Essayah’a ja Laukkasta. Kiuttu pyysi kansanedustajia myös kehumaan toinen toisiaan ja vuolaita lauseita sateli. Laukkanen rupesi peräti herkistymään Essayah’n kuvatessa, minkälainen kollega Antero on.

– Sää oli ihana ja tuli iloinen mieli, sillä muutamat uudet rohkaistuivat mukaan aktiivitoimintaan sekä kuntavaaliehdokkaiksi, Kristiina Drotár kertoo.

Espoon KD-iltamiin tuli suuri joukko väkeä. Kesäkuun ensimmäisen päivän sää helli vieraita, aikuisia ja lapsia. Matinkartanon puutarhassa oli hyvä kirmailla ja syödä "jäätelötätien" laatimia annoksia. (Kuva Kristiina Drotár)

Espoon KD-iltamiin tuli suuri joukko väkeä. Kesäkuun ensimmäisen päivän sää helli vieraita, aikuisia ja lapsia. Matinkartanon puutarhassa oli hyvä kirmailla ja syödä ”jäätelötätien” laatimia annoksia. (Kuva Kristiina Drotár)

 

 

Ylös