KD:n RoadShow vieraili Hämeessä ja Uudellamaalla – jatkaa Seinäjoelle, Helsinkiin ja Tikkurilaan

29.9.2016 klo 14:15 Politiikka Kristiina Kunnas

Kristillisdemokraattien RoadShow on ollut ahkerassa liikkeessä. Viimeksi vierailtiin Hämeenlinnassa, Hyvinkäällä, Tuusulassa ja Raaseporissa. Tulevana viikonloppuna ollaan Seinäjoella, Helsingin Hakaniemen markkinoilla ja Vantaalla Tikkurilan maalaismarkkinoilla.

Kansanedustajat Päivi Räsänen naapurista Riihimäeltä sekä Sari Tanus naapurimaakunnasta Pirkanmaalta kohtasivat Hämeenlinnan kansaa kalamarkkinoilla.

Käsivoimien mittaaminen on saanut kilpailuhenkiset ihmiset villiintymään.

Kristillisdemokraattien RoadShow pahvi-Sareineen ja kämmenpuristimineen on vallannut lähes kaikki Etelä-Suomen markkinat alkusyksyn aikana. Käsivoimien mittaaminen on saanut kilpailuhenkiset ihmiset villiintymään.

Myös Keski-Pohjanmaalla oli kuhinaa, kun eduskuntaryhmän puheenjohtaja Peter Östman ja KD:n puheenjohtaja Sari Essayah vierailivat sekä Pietarsaaressa että Luodossa.

RoadShow jatkaa tämän viikon lopulla vielä Seinäjoelle ja Vantaalle, Tikkurilan maalaismarkkinoille. Sunnuntaina RoadShow on myös Helsingin Hakaniemen markkinoilla.

 

2016_roadshow_hameenlinna_kuvaismoportin

Hämeen kansanedustaja, riihimäkeläinen Päivi Räsänen sai keskustella Hämeenlinnan kalamarkkinoilla useiden kansalaisten kanssa. (Kuva Ismo Portin)

 

KD:n RoadShow Tuusulassa, jossa mukana olleet Kristillisdemokraattien kuntavaaliehdokkaat asettuivat yhteiskuvaan. (Kuva Asmo Maanselkä)

KD:n RoadShow Tuusulassa, jossa mukana olleet Kristillisdemokraattien kuntavaaliehdokkaat asettuivat yhteiskuvaan. (Kuva Asmo Maanselkä)

RoadShow-tapahtumia:

pe 30.9.
KD Road Show -kiertue Seinäjoen Epstorin edessä
la 1.10. – su 2.10.
KD Road Show -kiertue Tikkurilan maalaismarkkinoilla Vantaalla, mukana kansanedustajat Antero Laukkanen ja Sari Tanus
su 2.10.
KD Road Show -kiertue Hakaniemen markkinoilla Helsingissä, mukana kansanedustaja Sari Tanus

Katso kaikki RoadShow-tapahtumat täältä

Ylös