Vantaalla syttyvät Asunnottomien yön tulet – Tiina Tuomela ja KD mukana

17.10.2016 klo 17:55 Kotimaa Kristiina Kunnas

Tänään vietetään valtakunnallista Asunnottomien yötä. Vantaalla ohjelmaa on Lauri Lairalan aukiolla iltaseitsemästä yhteentoista.

Asunnottomien yön tulet syttyvät tänä iltana. Vantaan päätapahtuma on Tikkurilassa.

Lauri Lairalan aukiolla on ohjelmaa klo 19-23.

– Aloitimme klo 16 ruokatarjoilulla Tikkurilan seurakunnan Walkers-kahvilassa. Samassa paikassa oli viideltä keskustelutilaisuus teemana Kallistuva kaupunki, kertoo Vantaan varavaltuutettu, KD Naisten puheenjohtaja Tiina Tuomela.

Lauri Lairalan aukiolla on ohjelmaa klo 19-23.

– Tarjolla on hyvää musaa, ilmaisvaatekirppis ja myös ruokajakoa. Tule mukaan osoittamaan, että välität ja haluat muutosta vähäosaisten asemaan, Tiina Tuomela haastaa.

 

Kenen mukaan Lauri Lairalan aukio on nimetty?

Lauri Armas Aleksanteri Lairala (27. huhtikuuta 1926 Viipuri – 7. lokakuuta 2012 Vantaa) oli kaupunkineuvos, joka toimi Vantaan (ent. Helsingin maalaiskunta) kunnan- ja kaupunginjohtajana vuosina 1961–1989.
Vantaan kaupunki perustettiin 1974. Lairalan lähes kolme vuosikymmentä kestäneellä johtajakaudella Vantaa muuttui maalaiskunnasta Suomen viidenneksi suurimmaksi kaupungiksi. Nykyisin Vantaa on Suomen neljänneksi suurin kaupunki.

 

Ylös