Mika Ebeling Kristillisdemokraattien pormestariehdokas – KD:llä Helsingissä jo 93 kuntavaaliehdokasta

18.2.2017 klo 09:00 Politiikka KD Lehti

Helsingin Kristillisdemokraatit nimesivät yksimielisesti pormestariehdokkaakseen kaupunginvaltuutettu Mika Ebelingin.

– Tahdon jokaisen kaupungin työntekijän muistavan, että hän on kaupunkilaisten palvelija. Jos tulen valituksi pormestariksi, kaupunkilaiset saavat ottaa minuun yhteyttä, mikäli eivät saa kaupungilta asianmukaista palvelua. Lisäksi tahdon pitää huolta, että kaupungilla on varaa kaikkeen siihen, mitä ihmiset tarvitsevat, pormestariehdokkaaksi nimetty Mika Ebeling lupaa.

Jos tulen valituksi pormestariksi, kaupunkilaiset saavat ottaa minuun yhteyttä, mikäli eivät saa kaupungilta asianmukaista palvelua.

Mika Ebeling on toiminut Helsingin kaupunginvaltuutettuna vuodesta 1997 ja aikaisemmin esimerkiksi joukkoliikennelautakunnassa/HKL:n johtokunnassa 20 vuoden aikana. Tällä hetkellä Ebeling on jäsenenä varhaiskasvatuslautakunnassa sekä on Kristillisdemokraattien puoluevaltuuston jäsen.

Koulutukseltaan Ebeling on teologian maisteri ja hän toimii raamattukouluttajana ja pastorina.

– Asetimme oman pormestariehdokkaan, koska meillä on nyt niin hyvä ehdokas. Mika Ebelingillä on vankka ja monipuolinen kokemus jo 20 vuoden ajalta Helsingin kaupunginvaltuustossa, muistuttaa KD:n Helsingin piirin puheenjohtaja Tuulikki Tepora.

– Kaupunginvaltuutettu Mika Ebeling sopii erinomaisesti vaikuttamaan tämän kaupungin menestykseen ja kaikkien helsinkiläisten hyvinvointiin, Tepora toteaa.

Helsingin vaaliteema on: Katse tulevaisuuteen. Kristillisdemokraateilla oli perjantai-iltaan mennessä 93 kuntavaaliehdokasta.

– Se on korkein ehdokasmäärämme 2000-luvulla. Tämäkin kertoo siitä, että tavoittelemme tosissamme entistä suurempaa vaikutusvaltaa Helsingin poliittisessa johdossa, Tepora sanoo.

– Mutta haastan edelleen mukaan teitä, jotka haluatte olla vaikuttamassa inhimilliseen päätöksentekoon Helsingissä. Vielä on tilaa ehdokaslistallamme. Meille ovat tärkeitä etenkin ikääntyvien arvokas ja arvostava kohtelu ja että arjessa on riittävästi hoitavia käsiä ja läsnäoloa.

– Haluamme panostaa myös varhaiskasvatukseen ja perusopetukseen sekä kaupunkimme asukasystävälliseen kehittämiseen, Tepora sanoo.

Kaikki Kristillisdemokraattien ehdokkaat (93 ehdokasta perjantaina 17.2.) sekä KD Helsingin kuntavaaliohjelma löytyvät piirin sivuilta: www.kdhelsinki.fi
Kuntavaalit 9.4.2017. Ehdokasasettelu päättyy 28.2. Ilmoittaudu ehdokkaaksi tai kerro, kuka voisi olla hyvä ehdokas: www.kd.fi
Ylös