Teuvo V. Riikonen tekee twiitti-saarnoja eli twaarnoja

19.2.2017 klo 14:07 Kotimaa Kristiina Kunnas

Savonlinnan kristillisdemokraattinen kaupunginvaltuutettu Teuvo V. Riikonen on myös kirjailija. Täksi kevääksi hän on ahkeroinut valmiiksi kaksi kirjaa. Joko tiesit, mitä ovat twaarnat?

Savonlinnan kaupunginvaltuutettu, pitkäaikainen KD-konkari ja kirjailija Teuvo V. Riikonen julkaisee kevään aikana kaksi teosta. Uukuniemeläisiä ukkoja ja eukkoja kertoo 25 tarinaa ihmisistä uukuniemeläisen liikkeen ja Parikanniemen takana. Haastateltavat ovat kotoisin eri puolilta Suomea. Kirja julkaistaan toukokuussa.

Twaarnat ‐ Ajatuksia Pyhäpäiviin sisältää lyhyitä kolmen kirkkovuoden tekstejä pyhäpäiviin.

Joko tiesit, mikä twaarna on? Se on twiitin ja saarnan yhdistelmä, päivän teksti lyhennettynä 140 merkkiin – melkoisen vaativa siis tekijälleen!

Idän tietäjät eivät kysyneet ”onko syntynyt Messias” vaan ”missä”. Heillä oli jo tieto ja GPS-yhteys tähden kautta suoraan seimelle.

Esimerkiksi loppiaisteksti on Riikosen tiivistyksessä muodostunut seuraavaksi twaarnaksi: Idän tietäjät eivät kysyneet ”onko syntynyt Messias” vaan ”missä”. Heillä oli jo tieto ja GPS-yhteys tähden kautta suoraan seimelle.

Suosittuja ja paljon luettuja tekstejä on julkaistu sosiaalisessa mediassa twitterissä ja Facebookissa. Yhteensä kirjassa on noin 180 lyhyttä tekstiä, ja se ilmestyy huhtikuussa 2017.

Uukuniemeläisiä ukkoja ja eukkoja, lisätietoja www.parikanniemi.fi
Twaarnat – ajatuksia pyhäpäiviin, lisätietoja: www.vaylakirjat.fi

 

 

 

Ylös