Marja-Leena Kemppaisesta kunnallisneuvos – oululaisvaltuutetulla edelleen jatkuva pitkä ja näyttävä ura Kristillisdemokraateissa

16.6.2017 klo 17:52 Politiikka Kristiina Kunnas

Kristillisdemokraattien pitkän linjan aktiivi ja oululaiskaupunginvaltuutettu Marja-Leena Kemppainen on saanut kunnallisneuvoksen arvonimen.

Pitkän uran sosiaali- ja terveydenhuollossa tehnyt, viimeksi työhyvinvointikoordinaattorina toiminut Marja-Leena Kemppainen on saanut tänään perjantaina 16. kesäkuuta kunnallisneuvoksen arvonimen presidentin esittelyssä.

Kemppainen on Kristillisdemokraattien oululainen kaupunginvaltuutettu. Puolueessa hänellä on ollut vuosien aikana lähestulkoon kaikki mahdolliset tehtävät. Hän on johtanut Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun piiriä, istunut pitkään kaupunginvaltuustossa, toiminut KD Naisten puheenjohtajana ja myös puolueen varapuheenjohtajana. Kansanedustajana hän oli kauden 1999–2003.

Kemppainen on juuri aloittanut uuden valtuustokauden Oulussa. Hänet valittiin tarkastuslautakunnan puheenjohtajaksi.

Kemppaisella on ollut myös lukuisia muita luottamus- ja johtotehtäviä eri järjestöissä.

Kemppainen on juuri aloittanut uuden valtuustokauden Oulussa. Hänet valittiin tarkastuslautakunnan puheenjohtajaksi.

– Tämä on hieno uutinen. Onnittelen lämpimästi Marja-Leena Kemppaista, toteaa puolueen puheenjohtaja Sari Essayah.

– Kiitollisin ja nöyrin mielin otan huomionosoituksen vastaan. Lämmin kiitos kuuluu Oulun kaupungille ja KD:n Oulun paikallisosastolle hankkeen alulle laittamisesta sekä muille hankkeessa mukana olleille; Auta Lasta ry, Keliakialiitto, Oulun seudun muistiyhdistys ry ja Juntusten sukuseura. Suuri kiitos Sari Essayah’lle ja Päivi Räsäselle tuestanne sekä KD:n Naisjärjestölle, Marja-Leena Kemppainen kiittää.

 

Ylös