Kristillisdemokraattien kesäkokous ensi viikolla – KD-kansanedustajat Oulussa 29.-30. elokuuta

24.8.2017 klo 13:07 Politiikka Kristiina Kunnas

Ensi viikolla 29.–30. elokuuta pidettävän kesäkokouksen pääpaino on valmistautumisessa syksyn budjettikäsittelyyn eduskunnassa. Kristillisdemokraattien kansanedustajat tapaavat myös kansalaisia Oulun kokouksen aikana.

Kristillisdemokraattinen eduskuntaryhmä pitää kesäkokouksensa Oulussa 29.-30. elokuuta. Kokouksen pääpaino on valmistautumisessa syksyn budjettikäsittelyyn eduskunnassa.

Kansanedustajat sekä ryhmäkanslian työntekivä tapaavat sekä Oulun kaupungin edustajia että puolueen paikallisia vastuuhenkilöitä.

Kristillisdemokraattisen eduskuntaryhmän kesäkokouksen kansalaistapaaminen Oulussa on keskiviikkona 30. elokuuta Kauppakeskus Valkean kesäkadulla.

Kunnallisneuvos Marja-Leena Kemppainen on Oulun pitkäaikainen kaupunginvaltuutettu ja nyt myös tarkastuslautakunnan puheenjohtaja. (Kuva Kristiina Kunnas)

– Toivotan eduskuntaryhmän lämpimästi tervetulleeksi Ouluun, sanoo Kristillisdemokraattien oululaisvaltuutettu ja tarkastuslautakunnan puheenjohtaja Marja-Leena Kemppainen.

Kokenut kuntapoliitikko ja järjestöaktiivi Kemppainen sai kunnallisneuvoksen arvonimen tämän vuoden kesäkuussa.

Kesäkokouksen ensimmäisen päivän vierailukohteena ovat  Oulun yliopistollinen sairaala ja Oulun keskussairaala. Ryhmä tutustuu palliatiivisen hoidon ja saattohoidon kehittämiseen.

Toisena kokouspäivänä keskiviikkona ryhmä tutustuu Oulun jätehuollon pian avattavaan biokaasun tankkausasemaan.

Median eteen ryhmä asettautuu Oulun kaupungintalolla. Siellä eduskuntaryhmän puheenjohtaja Peter Östman sekä puolueen puheenjohtaja Sari Essayah antavat poliittiset katsauksensa.

Kansalaistapaaminen on keskiviikkona 30. elokuuta aamukymmeneltä Kauppakeskus Valkean kesäkadulla. Siellä kuullaan Kristillisdemokraattien kansanedustajien haastattelut.

 

 

Ylös