Pirkanmaalla nuoret tekivät vakavan video-tietoiskun huumeista: Pidetään huolta nuoresta – STOP huumeille

16.12.2020 klo 10:42 Kotimaa Kristiina Kunnas

Pirkanmaalla syntyi video-tietoisku huumeista. Atro Hietala ja Anna-Riikka Haapala esiintyvät, mutta taustalla on iso joukko kristillisdemokraatteja.

Atro Hietala ja Anna-Riikka Haapala tekivät vaikuttavan video-tietoiskun huumeista. Video haluaa pysäyttää syrjäytymisen ja päihteiden käytön.

Video muistuttaa, että nuorissa on tulevaisuus. Nuorten hyvinvoinnista, osaamisesta ja työllistymisestä täytyy pitää hyvää huolta. Huumeet ovat suuri riski nuorille. Ennaltaehkäisevän päihdetyön on oltava aidosti toimivaa ja päihteiden käyttöön pitää puuttua tehokkaasti jo varhaisessa vaiheessa.

Ennaltaehkäisevän päihdetyön on oltava aidosti toimivaa ja päihteiden käyttöön pitää puuttua tehokkaasti jo varhaisessa vaiheessa.

Mielenterveys- ja päihdepalveluihin pitää tarvittaessa päästä nopeasti ja perheillä on oltava tiedossa, mistä voi saada nuorelle apua. Nuorelle ja hänen perheelleen pitää tarjota rinnalla kulkija kuntoutumisen ja työllistymisen toteutumiseksi. Nuorille on kehitettävä työllistymispolkuja syrjäytymisen estämiseksi.

– Kukaan ei saa jäädä kelkasta ja kaikille tulee varmistaa myös katto pään päälle. Nuoret pääsevät kuorestaan, kun aidosti välitämme ja näytämme sen, videossa vedotaan.

Video löytyy KD Pirkanmaan piirin Facebook-sivulta

Katso video! Facebook: KD Pirkanmaan piiri tai täältä

Videossa esiintyvät  Atro Hietala ja Anna-Riikka Haapala. Video syntyi Pirkanmaan KD Nuorten ja KD Pirkanmaan piirihallituksen strategiatyöryhmän kanssa. Tekstin teki Sirpa Pursiainen ja videon editoi Jere Tuononen. Käytettävät häsät: #STOPhuumeille #Pidetäänhuoltanuoresta  #Lessdrugsmorehugs

 

 

 

 

Ylös