Valkeakosken Kristillisdemokraatit 50-vuotias – ”Juhlitaan isommin pandemian helpotettua”

25.11.2021 klo 15:48 Kenttätoiminta Kristiina Kunnas

Valkeakosken KD-paikallisosasto täytti 50 vuotta. Juhlailtaa vietettiin vuosikokouksen yhteydessä.

Puoluevaltuuston tuore puheenjohtaja, Pirkkalan kaupunginvaltuutettu Riitta Kuismanen vieraili juhlaillassa puhujana. Hänen aiheenaan olivat aluevaalit.

Hyvinvointialueen mahdollisuudet ja haasteet puhuttivat kaupunginvaltuutettuja ja varavaltuutettuja, ja kysymyksiä sai esittää vapaasti.

–  Pidämme isommat 50-vuotisjuhlat suuremmalle joukolle ensi keväänä tai kesän alussa, kun pandemiatilanne hellittää, kertoo Valkeakosken varavaltuutettu ja Pirkanmaan Kristillisdemokraattien toiminnanjohtaja Riitta Haapala.

Pidämme isommat 50-vuotisjuhlat suuremmalle joukolle ensi keväänä tai kesän alussa, kun pandemiatilanne hellittää.

Illan esiintyjänä oli KD-nuori Atro Hietala, jolta kuultiin useita lauluja.

Perustajajäsen Matti Karppila oli paikan päällä. Hänen puolisonsa Ulla Karppila toimii edelleen Valkeakosken kaupunginvaltuustossa varavaltuutettuna ja paikallisosaston sihteerinä.

Riitta Haapala puhumassa Valkeakosken kristillisdemokraateille. (Kuva Riitta Haapala)

Juhlassa laulajana esiintyneen Atro Hietalan kouluaikaiset tempaukset naurattavat liikunnanopettajaa Antti Selkeetä sekä Riikka-Leena Eerola-Niemistä. Selkee ja Eerola-Nieminen ovat Valkeakosken KD-kaupunginvaltuutettuja ja Selkee myös kaupunginhallituksen jäsen. (Kuva Riitta Haapala)

Valkeakosken 50-vuotiaan paikallisosaston perustajajäsen Matti Karppila ja vieraileva puhuja, puoluevaltuuston tuore puheenjohtaja Riitta Kuismanen Pirkkalasta. Yleisö sai esittää kysymyksiä tulevasta hyvinvointialueesta. (Kuva Riitta Haapala)

Kaupunginvaltuutettu, myyntipäällikkö Riikka-Leena Eerola-Nieminen kiittämässä laulaja Atro Hietalaa. (Kuva Riitta Haapala)

Ylös