KD Nuoret järjesti juhlan kesken kiihkeimmän vaalikiireen

13.4.2015 klo 13:01 Politiikka Kristiina Kunnas

KD Nuoret juhlisti vaalikampanjaansa viikonloppuna Helsingissä. Mukana oli myös viisi kansanedustajaehdokasta.

KD Nuorten juhlat pidettiin kesken kiihkeimmän vaalikiireen. Viimeinen kampanjaviikko oli juuri alkamaisillaan.

– Halusimme kiittää vaalivideoon osallistuneita ja juhlia keskellä kiirettä, toteaa nuorisojärjestön pääsihteeri Milka Taivassalo. Hän on ehdokkaana Savo-Karjalan vaalipiirissä.

Kiitosjuhlaan oli tullut musiikkivideoon ”Pala kerrallaan” osallistuneita sekä kansanedustajaehdokkaita tukijoukkoineen.

Halusimme kiittää vaalivideoon osallistuneita ja juhlia keskellä kiirettä.

Kristillisdemokraattien nuorisojärjestön ehdokkaat ottavat sosiaalista mediaa kiitettävästi haltuunsa. Puheenjohtaja Remo Ronkaisen kuvaparit ovat herättäneet hilpeyttä. Viimeksi kuvaparissa olivat vieriviessä Ronkainen ja Keskusta-puheenjohtaja Juha Sipilä. Ronkaisen häpeilemätön kuvateksti julisti: ”Suomen tuleva pääministeri …ja Juha Sipilä.”

KD Nuoret osallistui maaliskuun lopulla muutamien muiden nuorisojärjestöjen kanssa julkilausumaan, jossa seuraavaan hallitusohjelmaan vaaditaan perustulokokeilua. KD Nuoret esitti perustuloon siirtymisestä myös oman kustannusneutraalin mallin, joka kannustaisi tekemään töitä.

KD Nuoret ehdottaa perustuloa, joka tasaveron ansiosta poistaa kannustinloukut ja luo joustavuutta työmarkkinoille.

– Tasaveron hyvät puolet ovat tehokkuus, kannustinloukkujen häviäminen, pätkätöiden vastaanottamisen helpottuminen sekä byrokratian väheneminen. Perinteisesti tasaveron ongelmana on pidetty sitä, että se ei ole oikeudenmukaista, mutta perustulon kautta malli jakaa tuloja progressiivisesti, KD Nuorten 1. varapuheenjohtaja Jyri Soria selvittää.

Ylös