Nyt on aika kiittää!

23.4.2015 klo 11:00 Kolumnit Päivi Räsänen

Olen kiitollinen siitä uskollisesta ja sitoutuneesta vaalityöstä, jota kristillisdemokraattien ehdokkaat tukijoukkoineen tekivät ympäri Suomen. Väkemme ahkeruus, into ja rohkeus ovat tehneet minuun vaikutuksen kiertäessäni vaalikentillä.

Tulokseen sisältyy sekä iloa että surua. Samalla kun iloitsemme kolmesta uudesta edustajasta ryhmässämme, menetämme neljä ahkeraa osaajaa.

Yhden paikan menettäminen on suuri pettymys ja tappio.

Onnistuimme kuitenkin yhdessä jälleen kerran todistamaan sen, että huolimatta synkistä ennusteista, armottomista gallupluvuista ja kristillisdemokraatteja väheksyvistä kommenteista kykenemme tekemään asiantuntevaa ja hyväntuulista sekä muita kunnioittavaa yhteistyötä.

Eduskuntaryhmä tekee parhaansa, että voitte todeta lopputuloksen olevan arvoistanne politiikkaa.

Omaan työhön ja mahdollisuuksiin uskominen sekä toinen toisemme kannustaminen tiukoissakin tilanteissa on puolueemme vahvuus. Jokainen annettu ääni on luottamuksen osoitus politiikallemme ja hyville ehdokkaillemme. Olen ylpeä teistä kaikista!

Olemme osoittaneet kuluvalla vaalikaudella sen, että rohkealla ja osaavalla työllä pienelläkin puolueella on paikkansa hallituksessa.  Vaalituloksesta huolimatta ajattelen, että meidän työpanoksellemme kannattaa antaa arvoa tulevallakin kaudella.  Meidän pitää edelleen rohkeasti jatkaa työtä tulevaisuutta rakentaen, kasvua luoden ja turvallisuutta edistäen kristillisten arvojen pohjalta.

KD olemme me, puolueen jäsenet yhdessä. Edessä on vaativa nelivuotiskausi eduskunnassa. Voidaksemme viiden edustajan voimin edistää tavoitteitamme ja arvojamme, on meidän puolueena tehtävä työtä yhdessä toinen toistamme tukien.

Eduskuntaryhmä tekee parhaansa, että voitte todeta lopputuloksen olevan arvoistanne politiikkaa.

Ylös