Raittiuden Ystävät vakuuttaa nuoria päihteettömän elämäntavan hyödyistä

1.5.2015 klo 06:40 Kotimaa Kristiina Kunnas

Jo 1850-luvulla perustettu Raittiuden Ystävät ry vetoaa nuoriin, jotta nämä valitsisivat raittiin elämäntavan. Raittiusyhdistys toivoo myös vanhempien vahvistavan humalavapaata elämäniloa.

Eri yhteistyökumppaneiden yhdessä synnyttämä Selvin päin kesään -kampanja rohkaisee jälleen nuoria viettämään vappua, koulujen päätösjuhlia sekä alkavien kesälomien aikaa raittiisti ja myönteisiä odotuksia rakentaen.

Päihteet eivät tuo aitoon hauskanpitoon mitään lisää.

– On hyvä muistaa, etteivät päihteet tuo aitoon hauskanpitoon mitään lisää, ja että päihtyneenä juhliminen johtaa usein vain ikäviin seurauksiin. Vanhemmillanne on tässä myös tärkeä tehtävä tukea humalavapaata elämäniloa, sanoo Marko Kailasmaa Raittiuden Ystävät ry:stä.

Kailasmaa muistuttaa, että Suomen tulevaisuus tarvitsee vahvatahtoisia ja määrätietoisia nuoria vastuunkantajia, jotka rakentavat omalla osaamisellaan maamme uuteen taloudelliseen nousuun ja kasvattavat aikanaan omat lapsensa toivorikkaampaan ja yhä terveellisempään Suomeen.

– Olette nuoret osaltanne vahvistamassa maamme sukupolvien ketjua ja tekemässä kansamme raittiin tulevaisuuden todeksi.

Lue lisää päihteettömästä elämästä:
www.raitis.fi  www.selvinpainkesaan.fi

 

Ylös