Räsänen jälleen autokolarissa-nyt törmäys peuraan moottoritiellä

21.5.2015 klo 10:15 Kotimaa Samuli Rissanen

Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsästä kuljettanut auto törmäsi eilen illalla peuraan moottoritiellä. Autokolari oli jo toinen tänä vuonna. Henkilövahingoilta kuitenkin säästyttiin.

Räsänen kertoo tänä aamuna (21.5.) facebook-sivuillaan eilisestä kolarista. Räsänen oli palaamassa kotiinsa Riihimäelle YLE:n A-studion ohjelman lähetyksestä kymmenen jälkeen illalla, kun häntä kuljettanut auto törmäsi peuraan moottoritiellä. Kolarista säikähdyksellä selvinnyt Räsänen kertoi tänä aamuna olevansa ”taas yhtä kokemusta rikkaampi.”

– Mitään henkilövahinkoja ei tullut minulle eikä kuljettajalle. Peura kuoli. Onneksi oli pieni ja törmäsi puskuriin.

Kolari oli Räsäselle jo toinen tänä vuonna. Helmikuussa hän oli mukana astetta vakavammassa autokolarissa Virolahdella. Tuolloin Räsänen kiidätettiin hoitoon Töölön sairaalaan hänen saatuaan vammoja rinnan ja vatsan alueelle. Räsänen joutui viikon sairauslomalle kolarin seurauksena.

Uusimmasta onnettomuudesta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Ylös