Aito avioliitto -kansalaisaloite etenee eduskuntaan

18.7.2015 klo 18:23 Politiikka Asmo Maanselkä

Aito avioliitto -yhdistys ilmoitti tänään että 50 000 allekirjoittajan raja ylittyi. Aloite etenee eduskuntaan. Kansalaisaloitteen tavoitteena on kumota eduskunnan hyväksymä sukupuolineutraali avioliittolaki.

Kansalaisaloitteen tarkoituksena on edistää ja vahvistaa miehen ja naisen välisen avioliiton asemaa ja merkitystä aitona, erityisenä, luonnollisena ja pysyvänä instituutiona suomalaisessa yhteiskunnassa ja lainsäädännössä. Tarkoituksena on edistää lapsen oikeutta tuntea sekä isänsä että äitinsä ja olla heidän hoidettavanaan koko lapsuusaikansa mikäli mahdollista.

Aito avioliitto -yhdistyksen mukaan aloitteen tarkoituksena on myös edistää lapsen terveen sukupuoli-identiteetin kehittymistä siten, että pojan kasvua mieheksi ja tytön kasvua naiseksi tuetaan vahvistamalla sukupuolten luontaista erilaisuutta, sekä turvaamalla lapselle myös adoptiotilanteessa perhemalli, jossa lapsella on sekä isä että äiti.

 

kansalaisaloite

Aloitteeseen voit tutustua täältä .

 

Ylös