KD:n puheenjohtajaehdokas Sari Essayah pikaesittelyssä omin sanoin

11.8.2015 klo 15:08 Politiikka KD Lehti

Kristillisdemokraattien puheenjohtajaehdokas Sari Essayah esittelee itsensä siten, että käytettävissä on enintään 1000 merkkiä. Hän jättää kertomatta esimerkiksi sen, että on sekä maailman- että euroopanmestari kävelyssä. Tai että oli Eurovaalien äänikuningatar 2014. Mutta nehän me jo tiesimmekin!

”Olen Sari Essayah, 48-vuotias kansanedustaja Lapinlahdelta. Olen toiminut kansanedustajana ja eduskuntaryhmän puheenjohtajana kaudella 2003–2007, puoluesihteerinä 2007–2009 ja Euroopan parlamentin jäsenenä 2009–2014.”

Pidän edelleen liikunnasta.

”Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri ja olen työskennellyt mm. laskentapäällikkönä ja tilintarkastajana. Kunnallispolitiikassa takana on yli 10 vuotta valtuutettuna, hallituksessa sekä maakunta- ja kuntaliitonvaltuustoissa. Puoluetoiminnassa olen ollut mukana vuodesta 1996 toimien esimerkiksi osaston puheenjohtajana ja erilaisissa muissa luottamustehtävissä paikallis- ja piiritasolla.”

”Perheeseeni kuuluu aviomieheni ja 2 teini-ikäistä tytärtämme. Pidän edelleen liikunnasta, ja olen mukana urheilun järjestötyössä sekä erilaisessa yhdistystoiminnassa ja seurakunnan työmuodoissa.”

Ylös