KD:n varapuheenjohtajaehdokas Riitta Kuismanen pikaesittelyssä omin sanoin

19.8.2015 klo 09:42 Politiikka KD Lehti

Sosiaali- ja terveydenhuollon opettaja sekä KD:n Pirkanmaan piirin puheenjohtaja Riitta Kuismanen on ehdolla Kristillisdemokraattien varapuheenjohtajaksi. Näin hän esittelee itsensä, kun käytössä on max 1 000 merkkiä.

Olen 56-vuotias sosiaali- ja terveydenhuollon opettaja Pirkkalasta (fysioterapeutti ja sosiaalipsykologi + opettajan pedagogiset opinnot). Opetan sekä psykologian että kuntoutuksen aineita.

Kun nuorempi tytärkin lähti opiskelemaan, palasin politiikkaan.

Perheeseeni kuuluu diplomi-insinöörimies sekä kaksi teknisessä yliopistossaa opiskelevaa tytärtä. Harrastan kuntourheilua, avantouintia ja puutarhanhoitoa.

Olen asunut viidessä eri maassa (Englanti, Ruotsi, Australia, Kiina ja Italia) joko opiskelun tai työn merkeissä.

Olen ollut parinkymmenen vuoden ajan tulkkina seurakunnassa ja maahanmuuttajatyössä. Koko perheenä olemme aktiivisti mukana seurakunnan eri toimintamuodoissa.

Politiikkaan lähdin 18-vuotiaana, olin Tampereen yliopiston oppilaskunnan hallituksessa. Luottamustehtäviin tuli tauko lasten ja ulkomaankomennusten myötä. Kun nuorempikin lähti opiskelemaan, palasin politiikkaan.

Olen Pirkkalan varavaltuutettu, piirin puheenjohtaja ja puoluehallituksen jäsen. Elämäni tärkein luottamustehtävä on ollut omien lasten kasvatus ja suurin palkkani tyytyväiset ja tasapainoiset tytöt.

 

KD:n puheenjohtajisto uusiksi

Kristillisdemokraattien puoluekokous valitsee puolueelle puheenjohtajan ja kolme varapuheenjohtajaa perjantaina 28. elokuuta Savonlinnassa. Puheenjohtajiksi ovat ehdolla kansanedustajat Sari Essayah ja Sari Tanus. Varapuheenjohtajiksi ovat ehdolla Pirkka Aalto, Sauli Ahvenjärvi, Tommy Björkskog, Jorma ”Jommu” Jussila, Riitta Kuismanen, Laura Peuhkuri, Sirpa Pursiainen, Kimmo Rantanen ja Tiina Tuomela.
Ylös