KD:n varapuheenjohtajaehdokas Kimmo Rantanen pikaesittelyssä omin sanoin

22.8.2015 klo 08:24 Politiikka KD Lehti

Kristillisdemokraattien varapuheenjohtajaehdokas Kimmo Rantanen sai 1 000 merkkiä itsensä esittelyyn. Hänen sydäntään lähellä ovat perheet, lapset ja nuoret sekä ikä-ihmisten hyvä hoito.

Olen Kimmo Rantanen, 53-vuotias nuorekas kasvatustieteiden maisteri ja rehtori. Olen aviomies ja kolmen lapsen isä, lapset ovat jo aikuisia. Vaimoni Mirjami on opettaja.

Haluan vaikuttaa kotikaupungissani, Etelä-Pohjanmaalla ja koko maassa omilla vahvuuksillani mahdollisimman monipuolisesti.

Rehtorin työn lisäksi vastuullani on turvallisuus- ja hanke-asioista Seinäjoen perusopetuksen johtotiimissä. Olen sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsen, KD Etelä-Pohjanmaan piirin puheenjohtaja ja paikallisosaston varapuheenjohtaja. Olen myös Kristillisen teatteriyhdistyksen Kristyn puheenjohtaja.

Teen monenlaista turvallisuuteen vaikuttavaa työtä. Olen kaupungin liikenneturvaryhmän puheenjohtaja ja toimin suojelualueen päällikkönä. 16 kunnan OSAAVA-hankkeen ohjausryhmässä toimin puheenjohtajana.

Haluan vaikuttaa kotikaupungissani, Etelä-Pohjanmaalla ja koko maassa omilla vahvuuksillani mahdollisimman monipuolisesti.

Kasvattajana katson, että maamme hyvä tulevaisuus rakentuu huolehtimalla perheiden, lasten ja nuorten asioista. Niin ikään ajattelen, että ikäihmisten hyvä hoito on kansakunnalle kunnia-asia.

KD:n puheenjohtajisto uusiksi

Kristillisdemokraattien puoluekokous valitsee puolueelle puheenjohtajan ja kolme varapuheenjohtajaa perjantaina 28. elokuuta Savonlinnassa. Puheenjohtajiksi ovat ehdolla kansanedustajat Sari Essayah ja Sari Tanus. Varapuheenjohtajiksi ovat ehdolla Pirkka Aalto, Sauli Ahvenjärvi, Tommy Björkskog, Jorma ”Jommu” Jussila, Riitta Kuismanen, Laura Peuhkuri, Sirpa Pursiainen, Kimmo Rantanen ja Tiina Tuomela.
Ylös