KD Naiset Essayah’n ja Tuomelan takana

24.8.2015 klo 15:53 Politiikka KD Lehti

KD Naisten lisäksi myös KD Helsingin naispiiri esittää Tuomelaa varapuheenjohtajaksi.

KD Naisjärjestön liittohallitus päätti kokouksessaan esittää puoluekokoukselle puolueen uudeksi puheenjohtajaksi kansanedustaja Sari Essayah’a.  Hänellä on vahvaa kokemusta esimerkiksi KD:n puoluesihteerinä,  kansanedustajana sekä europarlamentaarikkona.  Hän on ollut myös KD:n presidenttiehdokas.  Essayah’n kansansuosio on huikeaa.

– Lisäksi liittohallitus esittää puolueen varapuheenjohtajistoon lastenlääkäri Tiina Tuomelaa Vantaalta. Hän on Vantaan kaupunginvaltuuston varajäsen ja aktiivinen toimija.  Tiina Tuomela on KD naisjärjestön 2. puheenjohtaja.  Siinä ominaisuudessa hänellä on toimintakenttänä koko Suomi, toteaa KD Naisten 3. puheenjohtaja Paula Pennanen-Aitta.

KD Helsingin naispiirin johtokunta päätti kokouksessaan esittää varapuheenjohtajistoon lastenlääkäri Tiina Tuomelaa Vantaalta. Ammattinsa vuoksi ja Vantaan kaupungin varavaltuutettuna hänellä on vahva tuntuma ihmisten arkielämään.

Tuomelalla on hyvä sosiaalinen verkosto ja hän toimii ahkerasti sosiaalisessa mediassa. Tuomela oli myös kansanedustajaehdokas kevään vaaleissa.

 

Ylös