KD:n varapuheenjohtajaehdokas Tiina Tuomela pikaesittelyssä omin sanoin

23.8.2015 klo 10:49 Politiikka KD Lehti

Vantaalainen lastenlääkäri ja varavaltuutettu Tiina Tuomela on jo KD Naisten 2. puheenjohtaja. Hän haluaa Kristillisdemokraattien puheenjohtajistoon. Varapuheenjohtajaehdokas sai 1 000 merkkiä esittelyynsä.

Olen 55-vuotias lastenlääkäri Vantaalta, syntynyt Porissa. Lääkäriksi ja erikoislääkäriksi valmistuin Helsingin yliopistosta, jossa myös väittelin lääketieteen ja kirurgian tohtoriksi.

Moni tuntee minut Ylen Aamu-tv:n Aamutohtori-ohjelmasta.

Olemme Vantaan Asunnottomien yö -tapahtuman pääjärjestäjä sekä jaamme elintarvikkeita tarvitseville.

Toimin KD:n 1.varavaltuutettuna sekä lasten ja nuorten toimikunnassa. Olen Tikkurilan osaston puheenjohtaja sekä kunnallistoimikunnassa ja Uudenmaan piirihallituksessa. Olen KD Naisten 2. puheenjohtaja sekä Uudenmaan naispiirin ja Nytkiksen (Naisjärjestöt yhteistyössä) hallituksessa.

Rekolan seurakuntaneuvostoon ja Vantaan yhteiseen kirkkovaltuustoon tulin valituksi syksyllä 2014.

Toimin puheenjohtajana Vahti ry:ssä (Vantaan asunnottomien hyvinvoinnintuki). Olemme Vantaan Asunnottomien yö -tapahtuman pääjärjestäjä sekä jaamme elintarvikkeita tarvitseville.

Perheeseen kuuluvat mieheni, kaksi lastamme, koiramme ja adoptiokissamme. Harrastan liikuntaa eri muodoissaan. Hyvänä aivojumppana toimivat salapoliisiromaanit.

KD:n puheenjohtajisto uusiksi

Kristillisdemokraattien puoluekokous valitsee puolueelle puheenjohtajan ja kolme varapuheenjohtajaa perjantaina 28. elokuuta Savonlinnassa. Puheenjohtajiksi ovat ehdolla kansanedustajat Sari Essayah ja Sari Tanus. Varapuheenjohtajiksi ovat ehdolla Pirkka Aalto, Sauli Ahvenjärvi, Tommy Björkskog, Jorma ”Jommu” Jussila, Riitta Kuismanen, Laura Peuhkuri, Sirpa Pursiainen, Kimmo Rantanen ja Tiina Tuomela.
Ylös