KD:n puoluesihteeri Asmo Maanselkä uudelle kaksivuotiskaudelle

28.11.2015 klo 12:08 Politiikka Kristiina Kunnas

KD:n puoluesihteerinä jatkaa Asmo Maanselkä. Kristillisdemokraattien puoluevaltuusto valitsi Maanselän uudelle kaksivuotiskaudelle kokouksessaan Vantaalla.

Ennen puoluesihteerin valintaa kuultiin puoluesihteeriksi hakeneiden mielenkiintoinen esittely.

Piia Flink-Liimatainen haastoi istuvan puoluesihteerin Asmo Maanselän. Puoluevaltuuston edessä nähtiin kaksi pätevää ja esiintymistaitoista puoluesihteerihakijaa.

– Olemme uuden edessä, oppositioasemassa meillä on uudenlainen rooli. Keskusteleva dialogi on ollut puolueemme valinta, ei räksytys. Tästä olen iloinen. Meidän haasteemme on kannatuksen nousu, vaikkei tärkein asia. Tärkeintä on sisältöjemme oikeasuuntaisuus, Piia Flink-Liimatainen sanoi.

– Pakolaiskriisi on meille kaikille haasteellinen tilanne. Se meidän on ymmärrettävä, Flink-Liimatainen muistutti.

– On tärkeää saada kenttätoiminta uudelleen kuntoon, Asmo Maanselkä totesi.

– On etsittävä oikeat henkilöt oikeisiin paikkoihin. Tiedän, kuinka kovaa työtä se on. Meillä on oltava uutta annettavaa, muuten meitä ei huomioida valtakunnan mediassa eikä eduskunnassakaan, Maanselkä lisäsi.

Millaisen puoluesihteerin puheenjohtaja Sari Essayah saisi sinusta?

– Äijän. Räväkän, sellaisen, jolla on kovia ulostuloja ja joka pystyy kehittämään uusia juttuja. Puoluesihteerin on oltava saumattomasti yhteistyössä puolueen puheenjohtajan kanssa, Maanselkä lupasi.

Flink-Liimatainen toteaa olevansa työrukkanen.

– Luonteeseeni kuuluu suurien, isojen asioiden organisoiminen. Olisin oikea käsi tekemässä tietä Sarin hyville asioille ja avaukseksi. Työrukkasen hommaa tekisin, olisin täysin puheenjohtajan takana, Flink-Liimatainen kertoi.

 

Piia Flink-Liimatainen ja Asmo Maanselkä olivat puoluevaltuuston puheenjohtajan Aki Ruotsalan haastateltavina ennen Kristillisdemokraattien puoluesihteerivalintaa.

Piia Flink-Liimatainen ja Asmo Maanselkä olivat puoluevaltuuston puheenjohtajan Aki Ruotsalan haastateltavina ennen Kristillisdemokraattien puoluesihteerivalintaa.

 

Ylös