Ylläritervehdykset kannustuksena jouluna työskenteleville

29.11.2015 klo 14:30 Kotimaa Kristiina Kunnas

Porissa yllätetään iloisesti sunnuntaina 13. joulukuuta. Kristillisdemokraattien Satakunnan piiri vie tervehdykset niille, jotka huolehtivat joulun turvallisuudesta ja rauhasta: sairaalan osastoille, poliisilaitokselle ja pelastuslaitokselle. – Ei pelkkää omaa puuronsyöntiä, vaan toisten kannustamista, muistuttaa Kitti Kumpulainen.

Satakunnan Kristillisdemokraattinen piiri viettää kerrassaan erilaisen joulujuhlan.

– Mietimme piirihallituksen kokouksessa mitä teemme joulutapahtumassa. Totesimme, ettei ole kovin motivoivaa, jos vain syömme keskenämme puuroa, kertoo Kitti Kumpulainen.

Haluamme käydä kiittämässä ja kehumassa niitä, jotka tekevät töitä joulunakin ja antavat näin meille rauhaisan ja turvallisen joulun.

– Jos haemme kivaa näkyvyyttä ja kannatuksen nousua, on myös osattava keksiä kaikenlaista haastavaa uutta, hän jatkaa.

Johanna Vähäkainun, Kitti Kumpulaisen ja Johanna Vainilan ideariihi keksi kannustavan idean joulujuhlaan.

– Haluamme käydä kiittämässä ja kehumassa niitä, jotka tekevät töitä joulunakin ja antavat näin meille rauhaisan ja turvallisen joulun.

Satakunnan KD-piirin joulujuhla kokoontuu Porin Amarillossa sunnuntaina 13. joulukuuta. Yhdessä lähdetään piipahtamaan niin Porin kaupunginsairaalan osastoilla, pelastuslaitoksella kuin poliisilaitoksellakin.

Yllätystervehdyksinä viedään herkkukorit työn sankareille, jotka päivystävät joulunakin.

– On kiva tehdä jotain uudenlaista, Kitti Kumpulainen iloitsee ja rohkaisee muitakin luomaan erilaisia toimintatapoja.

 

2015_Kitti_Kumpulainen_pysty_Matrikkkelikuva 12.2014

– Mietimme piirihallituksen kokouksessa mitä teemme joulutapahtumassa. Totesimme, ettei ole kovin motivoivaa, jos vain syömme keskenämme puuroa, kertoo Kitti Kumpulainen.

KD Satakunnan joulujuhla Porissa 13.12. alkaen klo 15

KD Satakunnan joulutapaaminen 13.12.2015 klo 15 alkaen ravintola Amarillossa, Porissa (Gallen-Kallelankatu 7). Viedään joulutervehdykset kaupunginsairaalan osastoille, poliisilaitokselle ja pelastuslaitokselle. Paluu Amarilloon glögille ja jouluiselle välipalalle. Paikkoja varattu 40 hengelle.
Ilmoittautumiset viimeistään 10.12. Kitti Kumpulaiselle, [email protected]
Ylös