”Mielenkiintoinen ja haastava tehtävä” – Pohjois-Karjalan KD hakee uutta piirisihteeriä

19.2.2016 klo 10:42 Politiikka Kristiina Kunnas

Pohjois-Karjalan KD hakee uutta piirisihteeriä/toiminnanjohtajaa.

– Työtä riittää, vakuuttaa nykyinen piirisihteeri Marja-Liisa Huisko.

– Sitoutuminen on todella tärkeää, Marja-Liisa Huisko mainitsee tärkeimmän pääsyvaatimuksen.

Tärkein pääsyvaatimus on sitoutuminen.

Huisko on toiminut piirisihteerinä vuodesta 2010. Nyt on aika delegoida homma jollekulle uudelle.

– Työtä on paljon. Poliittinen toiminta on vaalista toiseen valmistautumista. Meillä piirisihteeri/toiminnanjohtajan toimenkuvaan kuuluvat toimiminen piirin ja piirihallituksen sihteerinä, piirin arkistoinnin ja kirjeenvaihdon hoitaminen, kokousilmoitusten toimittaminen lehdille, toimintasuunnitelman ja toimintakertomuksen valmisteleminen, kokousten ja tilaisuuksien järjestäminen sekä osastojen kokouksissa vieraileminen.

Piirisihteeri edustaa toisinaan puhujanakin, kuten myös puheenjohtaja Maija Silvennoinen ja varapuheenjohtaja Satu Melkko.

– Meitä täällä Pohjois-Karjalassa motivoi suuresti se, että meillä on nyt valta-kunnallisen vaikuttamisen mahdollisuus oman Savo-Karjalan kansanedustajan Sari Essayah’n myötä, Huisko iloitsee.

Huisko on nyt Juuan kunnanhallituksen varajäsen. Hän on myös paikallisosaston puheenjohtaja. Siviilityö on päiväkodissa lastentarhanopettajana.

Piirisihteeri/toiminnanjohtaja aloittaa 1. kesäkuuta.
Tiedustelut Pohjois-Karjalan KD:n piirisihteerin/toiminnanjohtajan tehtävästä: Marja-Liisa Huisko 0504005820 [email protected]
Ylös