3 000 Naisten Kympin lenkkeilijää sai Sarin sisujuomaa

30.5.2016 klo 11:15 Kotimaa Kristiina Kunnas

Sari Essayah ja KD-väki jakoivat Sarin sisujuomaa sunnuntaina Naisten Kympin lenkkeilijöille uimastadionin edustalla Helsingissä. Välillä olivat loppua kädet, välillä mukit, mutta kaikkia saatiin lisää.

Sarin sisujuoman jakopiste oli kahdeksan kilometrin kohdalla eli pari kilometriä ennen maalia. Yli 3 000 juoksijalle jaettiin Sari Essayah’n mukaan nimettyä Sarin sisujuomaa.

Poisheitettyjen mukien kerääminen on oma juttunsa.

– Pakko tunnustaa, että välillä meinasivat loppua kädet, juoma tai mukit, mutta kaikkia saatiin lisää. Juoksijoiden massa on melkoinen. Poisheitettyjen mukien kerääminen on oma juttunsa, kertoo Kristillisdemokraattien järjestöpäällikkö Mikko Rekimies.

–  KD:n Espoon paikallisosaston puheenjohtaja Kristiina Drotár oli tehnyt suuren työn huolehtiessaan, että kaikki oli valmiina, kun ensimmäiset juoksijat tulivat.

Juomapisteellä olivat Sari Essayah’n ja Kristiina Drotárin lisäksi  Riitta Kuismanen Pirkkalasta, Merja Eräpolku Lohjalta sekä kaksi Mikkoa, Rekimies ja Kiuttu.

– Siinä tohinassa Espoon paikallisosaston varapuheenjohtaja Mikko Kiuttu jakoi nallepuvussaan voimahaleja kaikille naisille.

 

 

Ylös