KD Nuoret hakee uutta pääsihteeriä

30.5.2016 klo 20:44 Politiikka KD Lehti

”Oletko sinä järjestömme tuleva ykköstoimija? Haluatko verkostoitua ja työskennellä valtakunnan vaikuttajien kanssa?” Suomen Kristillisdemokraattiset (KD) Nuoret hakee näillä kysymyksillä pääsihteeriä kokopäiväiseen työsuhteeseen. Työ alkaa elokuussa 2016.

KD Nuoret hakee uutta pääsihteeriä kokopäiväiseen työsuhteeseen.

Pääsihteeri työskentelee Kristillisdemokraattien valtakunnallisen nuorisojärjestön toiminnanjohtajana ja johtaa sitä puheenjohtajiston alaisuudessa. Hän hallitsee kokouskulttuurin, vastaa järjestön raha-asioista ja tukihausta sekä järjestää tapahtumia ja poliittisia tilaisuuksia yhdessä järjestön hallituksen kanssa.

KD Nuoret tarjoaa ponnahduslaudan politiikkaan, mahdollisuuden verkostoitua laajasti eri yhteiskunnallisten toimijoiden kanssa sekä inspiroivan työyhteisön.

Pääsihteeri toimii nuorisopiirien aktiivien yhteyshenkilönä ja innostaa toiminnallaan myös muita järjestön vapaaehtoistoimijoita. Hän toteuttaa KD Nuorten viestintästrategiaa käytännössä, vastaa mediatiedotuksesta, toimittaa kuukausittain ilmestyvän KD-lehden nuorten aukeamaa ja huolehtii jäsenpäivityksestä.

– Pääsihteeriltä odotetaan joustavuutta, esiintymistaitoa, yhteistyö- ja paineensietokykyä sekä aiempaa poliittista kokemusta. Katsomme eduksi kristillisdemokratian tuntemuksen ja aiemmat toimet/luottamustehtävät nuorisojärjestömme parissa. Markkinointi- ja viestintäkokemuksesta on etua, hakemuksessa sanotaan.

KD Nuoret tarjoaa ponnahduslaudan politiikkaan, mahdollisuuden verkostoitua laajasti eri yhteiskunnallisten toimijoiden kanssa sekä inspiroivan työyhteisön.

Työskentely edellyttää kykyä ohjata itse omaa työntekoaan, ilta- ja viikonlopputyöskentelyä, jonkin verran matkustamista sekä oman auton käyttöä erilaisten tapahtumien yhteydessä. Pääsihteerin työaika on 40 tuntia viikossa ja työskentely tapahtuu pääosin puoluetoimistolla. Myös etätyöskentely on mahdollista erikseen sovittaessa. Työsuhde on määräaikainen (yhden vuoden), jatko mahdollinen.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi palkkatoiveineen CV:n kanssa osoitteeseen [email protected] keskiviikkoon 15.6. klo 23:59 mennessä. Työhaastatteluun valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti viikon 24 aikana. Työhaastattelut pidetään viikolla 27.
Lisätiedot:
Milka Taivassalo
pääsihteeri, KD Nuoret
[email protected]

KD Nuoret

Suomen Kristillisdemokraattiset (KD) Nuoret ry on valtakunnallinen poliittinen nuorisojärjestö. Teemme vaali- ja nuorisotyötä KD-puolueelle, sekä lisäksi toteutamme valtakunnallista tiedotusta ja kampanjoita nuorten yhteiskunnallisen aktiivisuuden parantamiseksi. Tutustu järjestöön: www.kdnuoret.fi
Ylös