Joukkuehenki kohosi Rauhan Majatalossa Kajaanissa

3.7.2016 klo 15:23 Politiikka Kristiina Kunnas

– KD voittaa aina, todettiin hauskassa köydenvedossa Kajaanin Rauhan Majatalossa. Kansanedustaja Antero Laukkanen vieraili Kajaanin Kristillisdemokraattien järjestämässä illassa.

Kajaanin Rauhan Majatalossa pidetyssä illassa saatiin nauttia kesämaisemasta, luonnon kauneudesta sekä herkkuhetkistä kahvin ja makkaranpaiston parissa.

Kansanedustaja Antero Laukkasen antoi poliittisen katsauksen ja se inspiroi innokkaan keskustelun noin kolmenkymmenen osallistujan parissa.

– Kristillisdemokraateilla on merkittävää sanottavaa Suomen politiikassa, vaikkakin nyt oppositiopaikalta, Antero Laukkanen totesi.

Kehkeytyi niin paljon keskusteluja, että meni seuraavan päivän puolelle ennen kuin yöttömästä yöstä maltettiin makuusijoille lähteä.

Hauskassa kisassa ryhmäläisille jaettiin KD:n värein oranssi tai sininen lappu. Jokainen oli KD:n joukkueessa joko huutosakissa tai taistelemassa kiivaasti köydenvedon voitosta kisassa, jonka nimi oli KD voittaa aina. Lopulta KD:n sininen puoli veti köyttä vahvemmin.

– Se oli hauska hetki, jossa Kainuun KD-kansaa liitettiin yhteen pienimuotoisen kisailun keinoin, toteaa Kajaanin paikallisosaston puheenjohtaja Evelyn Hynynen.

– Grillikodalla kehkeytyi niin paljon keskusteluja, että meni seuraavan päivän puolelle ennen kuin yöttömästä yöstä maltettiin makuusijoille lähteä, paikallaolleet kertovat.

– Oli hienoa, että oli kohtaamisia, naurua, hyvää mieltä, kaunista luontoa ja vieläpä veden kimallusta keskiyön auringon välkehtiessä aalloilla, kuvailee Evelyn Hynynen.

–  Näistä tunnelmista on hyvä suunnata kohti vaalivoittoa 2017, Hynynen kannustaa.

Kansanedustaja Antero Laukkanen kaappasi kainaloonsa "voimasiskokset", jotka ovat olleet Kristillisdemokraattien toiminnassa yli 50 vuotta.

Kansanedustaja Antero Laukkanen kaappasi kainaloonsa ”voimasiskokset”, jotka ovat olleet Kristillisdemokraattien toiminnassa yli 50 vuotta.

Ylös