Kodittomat-näytelmä jatkaa tällä viikolla Oronmyllyllä

10.8.2016 klo 11:45 Kotimaa KD Lehti

Kodittomuutta ja orpokodin historiaa käsittelevä kesäteatteriesitys Kodittomat jatkaa tällä viikolla torstaina, perjantaina ja sunnuntaina Oronmyllyllä Parikkalassa.

Oronmyllyn kesäteatterin Kodittomat-näytelmä saavutti toukokuussa innostuneen vastaanoton. Viidessä esityksessä oli katsojia yhteensä noin 1 100.

Tällä viikolla nähdään Oronmyllyllä vielä neljä esitystä, torstaina ja perjantaina klo 18 sekä sunnuntaina klo 14 ja 18.

Arto Myllärisen ja Teuvo V. Riikosen käsikirjoittaman näytelmän on ohjannut Arto Myllärinen, tuottajana on Markku Leminen. Näytelmä käsittelee kodittomuutta ja sen taustana on Parikanniemisäätiön ja orpokodin historia sekä toiminta. Läsnä on arkitodellisuus, hengellisyys, huumori ja musiikki.

Tunneskaala on amoria ja huumoria, vakavaa ja vallatonta, niin kuin perinteiseen hyvään kesäteatteriin kuuluukin.

– Tunneskaala on amoria ja huumoria, vakavaa ja vallatonta, niin kuin perinteiseen hyvään kesäteatteriin kuuluukin. Historiallinen viitekehys antaa näytelmälle ryhdikkään poljennon, joka onkin Oron kesäteatterin tavaramerkkiä, ohjaaja Arto Myllärinen kertoo.

Myllärinen on kokenut käsikirjoittaja ja freelance-teatteriohjaaja, joka on kirjoittanut noin 200 erilaista näytelmää ja kuvaelmaa. Teuvo V. Riikonen on kirjailija ja Parikanniemisäätiön toiminnanjohtaja, sekä Savonlinnan KD-kaupunginvaltuutettu. Hänet nähdään esityksessä myös näyttelijänä.

Esitystä on toteuttamasa kaikkiaan noin 40 henkilöä, joista noin 30 näyttämörooleissa.
Näytelmän järjestäjä on Kansan Raamattuseuran Säätiö / Oronmylly, yhteistyössä Parikanniemisäätiön kanssa.

Kodittomat Oronmyllyn kesäteatterissa

Esityksen pituus väliaikoineen on noin 2 tuntia 20 minuuttia.
to 11.8. klo 18
pe 12.8. klo 18
su 14.8. klo 14 ja klo 18

 

 

Ylös