Kristillisdemokraattien RoadShow käynnistyy – tavoitteena kerätä jättimäärä kuntavaaliehdokkaita

16.8.2016 klo 21:52 Politiikka Kristiina Kunnas

KD-puolueen syksyn RoadShow on käynnistymässä. Eri puolilla Etelä-Suomea kiertävän tapahtumien sarjan tarkoituksena on totta kai tuoda näkyvyyttä puolueelle ja hankkia valtava määrä kuntavaaliehdokkaita.

– Tapahtumissa pääsee keskustelemaan Kristillisdemokraattien valtuutettujen kanssa ajankohtaisesta kuntapolitiikasta, puheenjohtaja Sari Essayah lupaa.

Kristillisdemokraattien kuntavaaliehdokkaiden rekrytoiminen on juuri pääsemässä vauhtiin. Joillakin paikkakunnilla ehdokasasettelu on edennyt toisia nopeammin. RoadShown yhtenä tarkoituksena on vauhdittaa kuntavaalivalmisteluja.

Sari Essayah testasi puristusvoimansa ja kansa pääsee haastamaan hänen tuloksensa kämmenpuristin-kisassa.

RoadShow –kiertue tuo näkyvyyttä koko puolueelle. Vaikka puheenjohtaja Essayah ei pääsekään kaikille paikkakunnille, voi hänen kanssaan lähteä kuitenkin kilpasille. Sari Essayah testasi puristusvoimansa ja kansa pääsee haastamaan hänen tuloksensa kämmenpuristin-kisassa.

– Kaikkeni yritin, joten yrittäkää tekin, Essayah naurahtaa omaa tulostaan.

Kristillisdemokraatit ja Sari Essayah lupaavat äänestäjille paljon, sillä puolueen kiertueen teemana on Inhimillisempi ote päätöksiin. Katso Essayah’n video aiheesta täältä.

Ensimmäiset tapahtumat ovat Salon iltatorilla torstaina 18. elokuuta ja Kouvolan Taiteiden yössä perjantaina 19. elokuuta.

– RoadShow vie Kristillisdemokraattien sanomaa eri paikkakunnille ja samalla kutsuu mukaan kuntavaaleihin, sekä ehdokkaiksi että äänestäjiksi, kertoo puolueen järjestöpäällikkö Mikko Rekimies.

Kuntavaalit pidetään ensi huhtikuun alussa, varsinainen äänestyspäivä on sunnuntai 9. huhtikuuta.

Rekimies kuului RoadShown suunnittelutiimiin yhdessä hallintopäällikkö Ismo Portinin sekä KD Nuorten pääsihteerin Milka Taivassalon kanssa.

– Tule testaamaan omaa puristusvoimaasi Sarin sekä valtuutettujen kanssa. Tule katsomaan pitääkö otteesi, Rekimies kutsuu.

 

Kaikki kiertueen tapahtumapaikkakunnat www.kd.fi/tapahtumat
Katso kaikki tapahtumat täältä

Puoluetoimiston henkilökunta ja Sari Essayah testaamassa kämmenpuristimen toimintaa. Ismo Portin ja Susanna Sinivirta näyttävät Sari Essayah'lle, miten hän voi testata puristusvoimansa. (Kuva Kristiina Kunnas)

Puoluetoimiston henkilökunta ja Sari Essayah testaamassa kämmenpuristimen toimintaa. Ismo Portin ja Susanna Sinivirta näyttävät Sari Essayah’lle, miten hän voi kokeilla puristusvoimaansa. (Kuva Kristiina Kunnas)

Ylös