Sosiaali- ja terveysministeri Hanna Mäntylä luopuu tehtävästään-Pirkko Mattila tilalle

16.8.2016 klo 12:25 Politiikka Samuli Rissanen

Sosiaali- ja terveysministeri vaihtuu. Perussuomalaisten Hanna Mäntylä luopuu ministerin tehtävästä. Uudeksi sosiaali- ja terveysministeriksi nousee eduskunnan hallintovaliokunnan puheenjohtaja Pirkko Mattila.

Sosiaali- ja terveysministeri Hanna Mäntylä luopuu tehtävästään reilun vuoden jälkeen. Hän jatkaa kansanedustajana perussuomalaisten eduskuntaryhmässä.

Perussuomalaisten järjestämässä tiedotustilaisuudessa Mäntylä kertoi, että hänen luopumisensa taustalla ovat henkilökohtaiset syyt.

Sosiaali-ja terveysministeriön suurin hanke tällä vaalikaudella on sosiaali- ja terveydenhuollon rakenneuudistuksen eli SOTE-uudistuksen toteuttaminen

Perussuomalaisten toisen kauden kansanedustaja ja eduskunnan hallintovaliokunnan puheenjohtaja Pirkko Mattila nousee Mäntylän tilalle sosiaali- ja terveysministeriksi.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terhon mukaan Mattila tuo mukanaan sosiaali- ja terveysministeriöön vahvaa kuntapuolen osaamista.

Sosiaali-ja terveysministeriön suurin hanke tällä vaalikaudella on sosiaali- ja terveydenhuollon rakenneuudistuksen eli SOTE-uudistuksen toteuttaminen.

Ylös