Järvenpään KD Road show –tapahtumassa kilpahenkeä ja vakavaa puhetta kaupungin tarpeista 

29.8.2016 klo 09:11 Politiikka Ismo Portin

Käsivoimat ja vakavat aiheet vuorottelivat Järvenpään RoadShow-tapahtumassa. Kristillisdemokraattien kiertue vieraili lauantaina Kirkkonummella ja Järvenpäässä.

Järvenpään KD –vaikuttajat, valtuutettu Kyllikki Malkki ja 1. varavaltuutettu ja kaupunkikehityslautakunnan jäsen Markku Tenhunen olivat joukkoineen mukana KD RoadShow -kiertueella Järvenpäässä.

Kristillisdemokraatit on valjastanut keskeisiä työntekijöitään ja kuntapoliitikkoja sekä tietenkin puoluejohtoa ja eduskuntaryhmänsä jäseniä syksyn ajan kestävään Tienpäällä-kiertueeseen, joka kantaa nimeä RoadShow.

Tavoitteena on tavata suuri määrä äänestäjiä ja myös tehdä ehdokashankintaa ensi kevään kuntavaaleja varteen.

RoadShow-tapahtumissa markkinoilla ja toreilla suurta suosiota on saavuttanut käsivoimien mittaus. Kansa saa haastaa puheenjohtaja Sari Essayah’n sekä paikallisten poliitikkojen käsivoimat kokeilemalla kämmenvoimamittaria.

Järvenpäässä kaupunginvaltuutettu Kyllikki Malkki nosti esiin vakavat aiheet. Hän nimesi yhdeksi pikaisimmin kuntoon saatettavaksi asiaksi kotikaupunkinsa hoitolaadun parantamisen erityisesti vanhusten hoidossa.

Eräs vanhus oli ollut monta päivää ilman ruokaa kotona, kun kotihoito oli unohtanut. Vanhusten hoidossa on akuuttia toiminnan parantamistarvetta kaupungissamme.

– Juuri kuulin, että eräs vanhus oli ollut monta päivää ilman ruokaa kotona, kun kotihoito oli unohtanut. Vanhusten hoidossa on akuuttia toiminnan parantamistarvetta kaupungissamme.

Malkki mainitsi myös terveydenhuollon liian pitkät jonot. Hän odottaakin muun muassa tulevan sote-ratkaisun tuovan aidosti parannusta asiaan.

Markku Tenhunen iloitsee Järvenpään yleisestä kehityssuunnasta. Kaupunki on kasvava kaikilla mittareilla. KD:n edustajana kaupunkikehityslautakunnassa oleminen on ollut hänen mielestään hieno näköalapaikka Järvenpään kehittymiseen.

– Parhaita juttuja Järvenpäässä on tällä hetkellä se, että Lidlin logistiikkakeskus tulee meille. Se on valtava hanke.

– Se tuo työpaikkoja ja tietysti verotuloja, mutta ennen kaikkea kaavoituksen kautta sievoisen summan kaupungin kassaan. Se tulee ihan tuohon Lahden moottoritien ja Järvenpään liittymän kupeeseen, Tenhunen kertoo.

Järvenpään KD-aktiivi Peter Hagman lupasi, että Järvenpäähän tulee vahva KD-lista kevään 2017 kuntavaaleihin.

Ismo Portin ajoi KD-teipatun auton perjantaina Pohjanmaalta RoadShown käyttöön. – Mainiosti tämä herättää huomiota, Portin kertoo.

Ismo Portin ajoi KD-teipatun auton perjantaina Pohjanmaalta RoadShown käyttöön. – Mainiosti tämä herättää huomiota, Portin kertoo.

Ylös