KD-RoadShow tänään Tampereella – mukana kaksi Saria, kaupungin oma Tanus ja puheenjohtaja Essayah

3.9.2016 klo 12:19 Kotimaa Kristiina Kunnas

Tampereen Keskustorilla Juvenus-kioskin vieressä voi testata käden puristusvoimaa, maistaa Sari Essayah’n voimajuomaa sekä tentata Kristillisdemokraattien puheenjohtajistoa. Paikalla ovat sekä puheenjohtaja, Savo-Karjalan kansanedustaja Sari Essayah että varapuheenjohtaja, Pirkanmaan kansanedustaja Sari Tanus.

KD:n Road Show -kiertue on mukana tänään lauantaina klo 12 – 16 Tampereen Keskustorilla Jugend-aukiolla, Juvenus-kioskin vieressä. Ohjelmaa on myös lapsille!

Kristillisdemokraattien RoadShow kiertää Etelä-Suomen paikkakunnilla koko syksyn ajan. Sitä koristaa myös Sari Essayah’n kuvilla teipattu auto, joka julistaa Inhimillisempää otetta päätöksiin.

RoadShowssa pääsee testaamaan kämmenen puristusvoiman ja haastamaan sekä Sarien että paikallisten kuntavaikuttajien käsivoimat.

Samaan aikaan Tampereella järjestetään myös perinteinen Suomi-Ruotsi-yleisurheilumaaottelu.

RoadShowssa pääsee testaamaan kämmenen puristusvoiman ja haastamaan sekä Sarien että paikallisten kuntavaikuttajien käsivoimat. Kansalla on mahdollisuus keskustella poliitikkojen kanssa ajankohtaisista asioista.

Sari Essayah on tavattavissa klo 13 – 14.30. Tamperelainen kansanedustaja Sari Tanus on paikalla koko tapahtuman ajan. Lisäksi mukana on paikallisia kuntavaikuttajia ja vastuunkantajia sekä puoluesihteeri Asmo Maanselkä ja järjestöpäällikkö Mikko Rekimies.

2016_Sari_auto_kuvaIsmoPortin

Katso kaikki RoadShow-tapahtumat täältä.

Ylös