Essayah ja Östman yhteisvierailulle Luotoon ja Pietarsaareen

23.9.2016 klo 11:48 Politiikka Kristiina Kunnas

Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Sari Essayah ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja, Vaasan vaalipiirin kansanedustaja Peter östman ovat tavattavissa lauantaina 24. syyskuuta Pietarsaaren Halpa-Hallilla ja Luodon Strandcampingissa.

Krisitllisdemokraattien puheenjohtaja Sari Essayah on kiertänyt Suomea niin kesällä kuin nyt syyskuun aikanakin. Keski-Pohjanmaalla hän vierailee yhdessä eduskuntaryhmän puheenjohtajajan, nykyään Luodossa asuvan Peter Östmanin kanssa.

Essayah ja Östman avaavat kahvilatilaisuuksissa Kristillisdemokraattien uutta slogania Inhimillisempi ote päätöksentekoon.

Kahvilatilaisuudet lauantaina 24.9.

• klo 10.30 – 12 Halpa-Halli, kahvila, Pietarsaari
• klo 13.30 – 14.30 Strandcamping, kahvila, Luoto

 

Ylös