Ex-moukarimestarikin testasi käsivoimansa – KD:n RoadShow Seinäjoella

4.10.2016 klo 08:38 Politiikka Kristiina Kunnas

Epstorin edessä Seinäjoella käväissyt KD:n RoadShow sai todistaa viileän syyspäivän ja moukarin euroopanmestarin käsivoimatestauksen.

Seinäjoen Kristillisdemokraattien aktiiviväki järjesti RoadShow-tapahtuman yhdessä puoluetoimiston kanssa. Seinäjoella vierailivat Helsingistä sekä järjestöpäällikkö Mikko Rekimies että puoluesihteeri Asmo Maanselkä.

Käsivoimien mittaukset kämmenmittarilla ovat olleet vetonaula, jonka ohi kilpailuhenkiset suomalaiset eivät pääse.

Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu Olli-Pekka Karjalainen on entinen moukarinheittäjä, joka voitti sekä euroopanmestaruuden että valtavan määrän suomenmestaruuksia. (Kuva Mikko Rekimies)

Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu Olli-Pekka Karjalainen on entinen moukarinheittäjä, joka voitti sekä euroopanmestaruuden että valtavan määrän suomenmestaruuksia. (Kuva Mikko Rekimies)

Seinäjoen KD-kaupunginvaltuutetut Seppo Lampi ja Kati Nummensalo saivat todistaa kollegansa, euroopanmestari Olli-Pekka Karjalaisen käsivoimatestauksen. Urallaan 15 suomenmestaruutta saavuttanut entinen moukarinheittäjä istuu Kokoomuksen mandaatilla Seinäjoen kaupunginvaltuustossa.

Seinäjoen paikallisosaston ja Pohjanmaan piirin puheenjohtaja Kimmo Rantanen iloitsi KD:n RoadShow-tapahtumasta.

– Olemme aloittamassa vaalityötä, ja on ilo, kun on ehdokkaita paikalla, Rantanen totesi.

Ruut Nygård kuuluu nuoriin ehdokkaisiin. Muita ehdokkaita toritapahtumassa olivat Rantanen sekä kaupunginvaltuutetut Nummensalo ja Lampi ja heidän lisäkseen Esa Ojanperä ja Risto-Pekka Alhainen.

KD:n RoadShowt ovat kiertäneet alkusyksyn ajan eteläistä Suomea. Niissä tavataan runsaasti kansaa. Tapahtumien katseenvangitsijoita ovat olleet tietenkin pahvi-Sarit mutta myös kansanedustajien ja kuntavaikuttajien tapaamiset. Käsivoimien mittaukset kämmenmittarilla ovat olleet vetonaula, jonka ohi kilpailuhenkiset suomalaiset eivät pääse.

RoadShow-kiertuen jatkaa marraskuulle. Katso kaikki tapahtumat täältä.

Mikko Rekimiehen ja Asmo Maanselän välissä KD:n kuntavaaliehdokkaat Ruut Nygård, Kati Nummensalo ja Kimmo Rantanen.

Järjestöpäällikkö Mikko Rekimiehen ja puoluesihteeri Asmo Maanselän välissä Seinäjoen kuntavaaliehdokkaat Ruut Nygård, Kati Nummensalo ja Kimmo Rantanen.

 

Ylös